nyheder

Mobile Mondays hos betsafe – Få 25% kontant profitboost!

Betsafe giver dig en fantastik bonus på hele 25% ekstra oveni i dine gevinster. Det lyder næsten utroligt men betsafe introducer Mobile Monday. Mobile betting som vi allerede har omtalt flere gange i de seneste uger er utrolig populært. Betsafe som de fleste kender som officel betting partner af Manchester City har derfor lanceret et helt nyt tilbud som sætter fokus på alle dem der gider spille mobile. Hvis du ikke allerede har konto hos betsafe burde du se på vores bonus sammenligning hvor vi fortæller lidt om hver bookmaker på det danske marked. Selvfølgelig lægger vi udover gode odds, fantastiske tilbud og fair gennemspilningskrav fokus på mobile betting. Betsafe som er kendt for deres meget store udvalg af statistiker til næsten hvert marked har derudover et meget seværdig tilbud til alle der gider spille odds på mobilen
 

Mobil Monday hos betsafe

Mobil Monday er et helt unikt tilbud til alle dem der gider spille odds via mobilen (smartphone, tablet eller lignende). Dette nye tilbud er især til alle dem der spiller hyppigt på mobilen og altid jagter efter lidt ekstra gevinster. Betsafe giver dig i denne anledning 25% oveni i dine gevinster kontant. Nyd denne profitboost på hele 25% eksklusivt hos betsafe!
 

Betsafe Mobile Monday
© Betsafe

 

For at deltage i dette tilbud skal du blot placere 6 væddemål på en hvilken som helst sportsgren via din mobil. Alle væddemål skal være placeret og afgjort på mandag d. 23. oktober. Det er meget vigtig at du placerer alle væddemål via mobilen og at disse er afgjort på kampagnedelen så de kan medregnes til dit samlet profitboost. Derudover er der tale om 6 separate væddemål der kræves, lige meget om hvilken type inklusive kombinationsvæddemål. Selve gevinsten vil blive boostet med 25% og udbetales dagen efter (d. 24. oktober 2017) Nettogevinster, som bliver boostet, udregnes som gevinster fra vindende væddemål, minus tab fra tabende væddemål. Den maksimale betting bonus i forbindelse med dette tilbud er 500 DKK. Den boostede genvist vil blive udbetalt som kontanter og har dermed ingen yderligere gennemspilningskrav.
 

Betsafe velkomstbonus

Resumerende er Betsafe et meget godt valg hvis det gælder bookmaker i Danmark. Markeds bedste odds, kæmpe udvalg af sportsgrene og mange underholdene og gode live tilbud. Derudover er Betsafe en meget seriøst, troværdig og ambitiøst bookmaker som man med god samvittighed kan spille hos.
 
1000 DKK som Betsafe velkomstbonus er et opråb til konkurrenterne, du kan ikke tage fejl. Hvis du først har valgt Betsafe som din nye bookmaker vil du ikke skifte igen. En imponerende høj startbonus og rimelige gennemspilningskrav er helt klart noget der sætter Betsafe i fokus for alle der er på jagt efter den bedste bookmaker på markedet.

forrige artikel
NordicBet giver 100 DKK riskfree bet til FC Helsingør mod Brøndby IF
næste artikel
Riskofrit spil hos Unibet – prøv mobile betting i dag!