nyheder

Odds hos Betsafe & vind en tur til NFL i London

NFL sæsonen står for døren. Torsdag nat skal de forsvarende mestre fra New England Patriots møde Pittsburgh Steelers i åbningskampen for 2015 NFL-sæsonen. Hvis du har planner om at placere et væddemål på NFL så giver Betsafe både gode odds og chancen for at vinde en tur for to til NFL i London.
 

NFL odds konkurrence hos Betsafe

Bookmakeren Betsafe afholder en speciel odds konkurrence for NFL og betting fans. For hvert vindende odds kupon med en indsats på 30 kr. optjener du et lod i konkurrencen om to billetter med alt betalt til en NFL kamp på Wembley i London. Følg tre nedenstående trin for at deltage i Betsafes NFL odds konkurrence.

  • Log-in og tilmeld dig kampagnen online
  • Spil for 30 kr. på mindst én NFL kamp
  • For hver vindende kupon får du ét lod i NFL konkurrencen

Inden du begynder at sætte dine bets og optjener dine lod, så er det vigtigt, at du tilmelder dig kampagnen online. Du kan spille på alle sportsgrene og både pre-match og live, så længe din odds kupon indeholder mindst én NFL kamp. Odds konkurrencen varer frem til den 19. Oktober 2015.
 

NFL odds konkurrence hos Betsafe © Betsafe

 
Præmierne til Betsafes NFL konkurrence

  1. Præmie: Tur for to til London og se NFL + 3.000 kr. i lommepenge
  2. Præmie: Tur for to til London og se NFL + 1.000 kr. i lommepenge
  3. Præmie: 3.000 kr.

Der er tale om NFL-kampen mellem Detroit Lions – Kansas City Chiefs, der spilles den 1. November 2015.
 

1000 kr. Betsafe Velkomstbonus

Hvis du endnu ikke er kunde hos Betsafe, men gerne vil deltage i NFL odds konkurrencen, så er der en gavmild velkomstbonus i vente. Nye kunder får nemlig 1000 kr. i sign-up bonus hos Betsafe. Du skal være 18 år eller derover og have bopæl i Danmark for at kunne åbne en betting konto hos Betsafe.

Om forfatteren

forrige artikel
TonyBet fordobler velkomstbonus - få 1000 kr. i september måned!
næste artikel
Knock out bokse bonus fra Unibet