nyheder

Betsafe.dk: Riskiofrit spil på VM!

Sommerens store sportsbegivenhed er gået i gang og vi er vilde med denne års fodbold vm fra Rusland! Kom godt fra starten med et dejligt tilbud fra bookmakeren betsafe. Spil et kvalificerende spil på VM til mindst 100 DKK til minimum odds 1.5 og få en dejlig betsafe bonus. Betsafe fejrer fodbold fest med at give dig 100 DKK som risikofrit spil! Hvis du ikke allerede har oprette som ny kunde hos betsafe burde du ikke overveje længe. Opret i dag hos betsafe og gå ikke glip af en dette tilbud. Overvejer og vil du gerne se yderligere informationer om betsafe prøv at se på vores oversigt over alle betting firmaer i Danmark. Her vil du kunne se alle relevante informationer som du har brug for! I denne denne artikel vil vi dog se nærme på dette freebet tilbud.
 

Spil hos betsafe og vm 2018 freebet
© Betsafe

 

Spil på vm 2018

Betsafe.dk giver gratis free til fodbold vm 2018. Hvem tror du vinder titlen? Frankrig, Brasilien eller mon et andet hold? Alt du skal gøre for at modtage dit free bet er at placere et kvalificerende spil på mindst 100 DKK til minimum odds 1.5 på VM, og derefter vil dit risikofrie spil straks blive krediteret. Dit risikofrie spil kan bruges på alle gruppekampe til VM i fodbold, og hvis dit spil ikke vinder, får du pengene tilbage! Hvad venter du på?
 
Sådan gør du:

  • Placere et kvalificerende spil på VM til mindst 100 kroner til minimum odds 1.5.
  • Derefter modtager du automatisk dit 100 DKK risikofrie spil, som skal bruges på VMs gruppespil.

 

Fordobl din første indbetaling

Ønsker du derudover dejlig betsafe velkomstbonus? Prøv at oprette hos betsafe og modtag dejlig bonus på op til 500 DKK. Hvis du først har valgt Betsafe som din nye bookmaker vil du ikke skifte igen. En god startbonus og rimelige gennemspilningskrav er helt klart noget der sætter Betsafe i fokus for alle der er på jagt efter den bedste bookmaker på markedet. Register hos betsafe.dk, foretag din første indebetaling og få op til 500 DKK ekstra som bonus!

Om forfatteren

forrige artikel
Betfair.dk: Kan Damark slå Australien?
næste artikel
Bwin.dk: Insats retur på VAR afgørelser!