nyheder

100% Betsafe startbonus med nye bonus krav

Betsafe som allerede for nogle uger siden kunne lancere dejlig tilbud til alle nye kunder giver stadig 100% bonus på dit første indskud. Betsafe matcher dit første indskud med hele 100% op til 1000 DKK, som svarer til det som vi allerede kender fra mange andre bookmaker. Dog er betsafe med deres startbonus og tilsvarende gennemspilningskrav vær at se på. Betsafe har nemlig ændret på kravene og imødegår dermed alle kunder som er på jagt efter en ny bookmaker.

 

Ny gennemspilningskrav gør det endnu nemmere

Opretter du dig som ny kunde hos betsafe vil du få en indbetalingsbonus på 100% op til 1000 DKK. Hvis du f.eks. indbetaler 1000 DKK som dit første indskud, vil betsafe give dig en bonus som matcher dit indskud. Vær at vide er at du kun skal gennemspille indskud og bonus sløve fire gange. Sammenlignet med andre bookmaker på markedet er dette næsten enestående.

 

Betsafe velkomstbonus
© Bwin

 
Hvis du indbetaler 1000 DKK og reserverer hele beløbet til indbetalingsbonussen på 100 %, så får du 1000 DKK i bonus og du har i alt 2000 DKK at spille for. Du skal omsætte din indbetaling og bonusbeløbet 4 gange. Dette svarer til at du spiller fire gange dit indskud og fire gange dit bonusbeløb (1000 DKK + 1000 DKK x 4 = 8000 DKK) på en odds 1.5 eller højere, inden at du kan få udbetalt eller bruge dine kontanter på andet end på sportsmarkedet.

 

Betsafe en unik bookmaker på markedet

Som nævnt ovenfor er denne Besafe velkomstbonus en god mulighed for at komme godt i gang dog er gennemspilningskravene idengrad seværdig at man næsten ikke kan vente længere. Hvis du ikke allerede har oprettet bruger skulle du se nærmere på betafe. Hos betsafe nyder du godt af daglige tilbud samt alle nødvendige statistikker du behøver for at placere de bedste væddemål. Derudover er betsafe efter egne udsagn den bookmaker med den hurtigste udbetalinger på markedet og sidst men ikke mindst er betsafe trofast sponsor for topholdet Manchester City og kan se tilbage på 10 års erfaring i sportsbetting branchen.

 
Alt i alt er betsafe et rigtig godt valg hvis det gælder en ny eller yderligere bookmaker. Husk at du her på siden kan sammenligne alle de store bookmaker og se på hvilke startbonus og tilbud der tilbydes.

forrige artikel
Betfair tilbud: Hvem når Europa League finalen?
næste artikel
Melodie Grand Prix 2017 - forhøjede odds hos 888sport.dk