nyheder

Betsafe: Vind VIP tur til Old Trafford!

Betsafe afholder en eksklusiv odds konkurrence om 2 VIP billetter til Manchester Uniteds hjemmekamp imod Sunderland d. 28. Februar på Old Trafford. Spil en odds kupon med tre kampe, hvor én af dem er Manchester United, og deltag i Betsafes odds konkurrence om billetter til Manchester United.
 

Betsafe-odds-konkurrence
© Betsafe

 
Betsafe tilbyder nye kunder en attraktiv 1000 kr. velkomstbonus, og når du har åbnet en konto kan du deltage i Betsafes Manchester United VIP odds konkurrence.
 

Sådan deltager du i Betsafes Man United odds konkurrence

For at deltage i Betsafes odds konkurrence skal du spille en odds kupon inden kampen på tre kampe eller flere, til et minimum samlet odds på 2.50 og med en indsats på 50 kr. eller mere. Derudover skal odds kuponen indeholde et bet på en Manchester United kamp og det skal være en vindende kupon. Hvis de krav er opfyldt, så får du automatisk et lod i lodtrækningen om en VIP tur for to til Old Trafford.
 

2 x VIP billetter til Old Trafford

Betsafes præmie til den heldige vinder er en tur for to til ’Theatre of Dreams’ med VIP Box billetter samt selvfølgelig fly og overnatning betalt. Kampen som vinderen og en kammerart skal se er opgøret imod Sunderland den 28 februar. For at deltage skal du dog have en konto, og nye kunder hos Betsafe får 100 % bonus på første indskud. Odds konkurrencen varer indtil den 12. Februar og vinderen trækkes den 13. Februar.
 
Hvis det høje odds du er på jagt efter, så tilbyder Scandic Bookmakers de højeste Premier League odds i hele februar. Hvis det derimod er en velkomstbonus der lokker, så har vi samlet dem alle på bonus-betting.dk.

Om forfatteren

forrige artikel
Scandic Bookmakers: Gratis spil på Chelsea – Manchester City
næste artikel
Unibet garanterer højeste odds på Super Bowl!