nyheder

Betstars.dk: Free Bet efter 80. Minut!

De fire bedste hold er tilbage og vi ser frem mod kampene på tirsdag og onsdag. I det første semifinale møder Frankrig naboerne fra Belgien og onsdag følger det andet semifinale mellem England og Kroatien. Hvem kan nå finalen? Indtil da har vi set rigtig gode og spændene kampe. Hos Betstars har du nu mulighed for at få Free Bet hvis der bliver scoret efter 80. minut. Sene mål er altid spændende – bare ikke når de gør, at du taber dit væddemål. På den måde behøver du ikke bekymre dig så meget, for Betstars dækker dig ind, hvis det der mål sent i kampen ødelægger dit væddemål. Få glæde af denne Betstars bonus og få penge retur hvis der bliver scoret sent i kampen.

Betstars Free Bet VM 80. Minut
© Betstars

Penge retur hos Betstars

Betstars er en rimelig ny bookmaker på det danske marked. Først i slutningen af 2017 optrådte den, i resten af Europa allerede kendt, bookmaker Betstars i Danmark. Uanset dette har Betstars etableret sig som en troværdig og god bookmaker i Danmark. Mange gode tilbud til både nye og eksisterende kunder har ført med til at vi med god samvittighed anbefaler Betstars til vores læsere. Under fodbold VM 2018 i Rusland har du mulighed for at få Free Bet fra Betstars hvis der bliver scoret efter 80. minut! Spil på “Kampens resultat” på en valgfri kamp ved VM, og hvis du taber dit væddemål på grund af et mål efter 80. minut – ekskl. mål scoret i forlænget spilletid og straffesparkskonkurrencer – får du dine penge tilbage som et Free Bet på op til €20. Få sikkerhed i dit spil og glæde dig til to fantastisk gode semifinaler! Er du i tvivl om Betstars passer ind til dine forventninger giver det utrolig god mening at se på vores bookmaker bonus oversigt her på siden. Du kan læse dig frem til alle nyttige informationer og kan efterfølgende træffe din beslutning om du ønsker Betstars som ny eller yderligere bookmaker!

Sådan gør du:

Spil på “Kampens resultat” på en valgfri kamp ved VM. Bliver der scoret efter 80. minut og du taber dit væddemål får du dine penge retur i form at et Free Bet. Et Free Bet svarende til den samlede indsats af dine kvalificerende væddemål (op til €20) indsættes på din konto, hvis der i din udvalgte kamp scores et mål ved eller efter 80:01 på kampuret, der forårsager, at et gældende væddemål, som stod til at vinde ved 80:00, bliver tabt.
Husk følgende ting i denne kampagne:

  1. Gælder væddemål på alle VM-kampe.
  2. Gælder kun tabte singlevæddemål på fodbold placeret inden kampen.
  3. Gælder kun væddemål på spilmuligheden ”Kampens resultat”
  4. Mål i forlænget spilletid eller straffesparkskonkurrencer tæller ikke med i kampagnen.

Det maksimale Free Bet er på €20 pr. kunde pr. kamp og De(t) maksimale antal Free Bet(s) er på €100 pr. kunde pr. uge – fra mandag til søndag.
Hvad venter du på? Spil med det samme hos Betstars.dk og få dit Free Bet!

Om forfatteren

forrige artikel
Unibet.dk: Free Bet til VM-finalen 2018
næste artikel
Betfair.dk: Super odds hvis Frankrig slår Belgien!