OBS: Bookmakeren BetStars hedder nu PokerStars Sports. PokerStars Sports har annulleret sin velkomstbonus. Du leder efter en bookmaker med en rigtig god velkomstbonus? Så kig på følgende tilbud:

Betstars Velkomstbonus

Sign-up her!

Bonus detaljer

Betstars er en rimelig ny bookmaker på det danske marked. Først i slutningen af 2017 optrådte den, i resten af Europa allerede kendt, bookmaker Betstars i Danmark. Bag denne udbyder står Pokerstars, verdens førende Poker side inden for online pokerspil. Når du tilmelder dig for første gang hos Betstars, modtager du free bet (gratis væddemål) på op til 5€, efter du har placeret dit første væddemål, som skal være til minimum odds 2.00. Free Bets krediteres inden for 36 timer, efter at du har placeret det kvalificerede væddemål. Efter modtagelse vil dit gratis spil være gyldig i syv dage. mere mindre

Rating

Rating af bonus-betting.dk

Procent

-

Højeste bonusbeløb

5 €

Mindste indbetalingsbeløb

10 €

Betalingsmetoder for bonus

PayPal paysafecard Visa Mastercard Skrill NETELLER Bank Transfer

Omsætningskrav

Bonusbeløb kan ikke udbetales, kun nettogevinsten

Bonus omsætningsperiode

7 dage efter bonus er modtaget

Mindste odds

2.00

Udbetalingsbetingelser

Betstars bonussen giver dig et gratis væddemål der matcher dit første væddemål på op til 5€. Du modtager dit free bet indenfor 36 timer efter, at du har placeret dit kvalificerende væddemål. Efter modtagelsen har du syv dage til at bruge dit Betstars free bet, ellers mister det sin gyldighed. mere mindre

Tip

Første indbetaling via enten Neteller eller Skrill kan ikke modtage bonussen fra Betstars.

Det er ikke muligt at splitte dine Free Bet. Du er nødt til at spille beløbet i fuld omfang på en gang.
mere mindre

Gyldig i

Danmark

Gyldig indtil:

30.04.2020

Eksempel

Tilmeld dig gratis ved at klikke på Betstars linket på vores hjemmeside. Placer efterfølgende et bet til minimum odds 2.00 og få et free bet, der matcher dit første væddemål på op til 5€. Indenfor 36 timer modtager du dit free bet til en værdi på op til 5€. Det gratis spil er gyldigt i syv dage efter modtagelse og kan bruges som en Single- eller Multispil. Hvis du vinder dit Betstars gratis væddemål, vil kun modtage nettogevinsten. Hvis du vinder et væddemål med odds 3.5 modtager du 25 € som gevinst. (Indsats - gevinst = nettogevinst) mere mindre

Fordele & Ulemper

  • Op til 5€ som gratis væddemål
  • Få krav
  • Kun nettogevinst
  • Lavt bonusbeløb

Anmeldelse

Betstars welcome bonus kan ikke konkurrere med de bedste tilbud i vores betting bonus sammenligning, men den kan dog stadig betragtes som seværdig grunden de lave krav til den. På grund af det lave bonusbeløb opnår Betstars velkomstbonus kun tre og en halv stjerne. Ikke desto mindre kan vi anbefale dig dette bonustilbud, fordi betingelserne er så simple og enkle, samtidig med at du trods alt får 5€ i form af et gratis spil. mere mindre

Tre skridt til at få bonussen

1
Opret gratis konto hos Betstars.
2
Foretag din første indbetaling.
3
Placer dit første væddemål og modtag dit free bet på op til 5€.

Bookmaker fra pokerstars.eu

Bag navnet betstars.eu, som de fleste sandsynligvis ikke er bekendt med, skjuler et stort navn. Der er nemlig tale om PokerStars, den førende inden virksomhed for online poker. Med Betstars vil pokergiganten også komme med på bookmaker-markedet. Bookmakeren blev lanceret i november 2015 af den canadiske Amaya-gruppe, som virksomheden erhvervede i 2014 fra Rational Group Europe. Betstars ejer en maltesisk gambling licens.
 

Info om Bookmaker Betstars

 

Gode odds og fokuseret væddemålstilbud

Betstars fokuserer på de vigtigste sportsgrene som fodbold, tennis, ishockey og basketball. Bookmakeren gør dette i stor stil og har et hav af tilbud og odds. I fodbold er bookmakeren ikke begrænset til bare blot de store ligaer. Tilbuddet er dybtgående og med hensyn til udvalget af væddemåls markeder for de enkelte spil er Betstars ikke så langt som konkurrenten men stadig seværdig. Der er omkring 50 forskellige væddemål, der kan placeres på top-kampene. Standardspil som 1X2, handicap eller over / under er tilgængelige. Eksotiske sportsgrene undgås bevidst. Derudover er tilbuddet også omfattende i den amerikanske sport og især i sektionen live betting tilbyder den nye bookmaker en bredt vifte.
 
Hos kvoterne kan bookeren overbevise. Oddsene er på høje 95%, og for nogle udvalgte arrangementer ridser den 97% mærket.
 

Betstars.dk betting sider

 

Fremragende kundeservice og mange indbetalingsmuligheder

Mange års erfaring inden for online poker kan tydelig ses i kundeservicen hos betstars.eu. Kundeservice er tilgængelig døgnet rundt, men kun via mail. Disse besvares hurtigt og professionelt. Bookmakeren afviser bevidst en telefon hotline, men desværre er der heller ingen live chat tilgængelig.
 
Med hensyn til indbetalingsmetoder har bookmakeren fordel af samarbejdet med Pokerstars. Som kunde har du mange muligheder for ind-og udbetaling til rådighed. Kreditkort, e-wallet, forudbetalte systemer eller bankoverførsel, her er brugeren næsten alle muligheder.