Betstars Velkomstbonus

Betstars er en rimelig ny bookmaker på det danske marked. Først i slutningen af 2017 optrådte den, i resten af Europa allerede kendt, bookmaker Betstars i Danmark. Bag denne udbyder står Pokerstars, verdens førende Poker side inden for online pokerspil. Når du tilmelder dig for første gang hos Betstars, modtager du som en tak to gratis væddemål på i alt 20€. For at kvalificere dig til Betstars velkomstbonusen skal du placere dit første væddemål et minimumsindsats på 10€. Efterfølgende giver Betstars dig to Free Bets, der har en værdi på i alt 20€. Free Bets krediteres inden for 48 timer efter at du har placeret det første kvalificerede væddemål. Efter modtagelse vil dine gratis spil være gyldige i syv dage. Hvis du vinder en af dine Free Bets, vil du kun modtage nettogevinsten.

Bonus detaljer

Bonustype

Mindste indbetalingsbeløb

10,00 €

Procent

200%

Højeste bonusbeløb

20,00 €

Bonuskode

Bonuskode er ikke nødvendig

Udbetalingsbetingelser

Betstars Bonus giver dig to gratis væddemål på i alt 20€. Du modtager dine Free Bets inden for 48 timer efter at du har placeret det første kvalificerede væddemål. Efter modtagelse har du 7 dage tid til at burge dine Betstars gratis spil, ellers vil disse miste deres gyldighed. Betstars Free Bets kan bruges som en Single eller Multispil, dog ikke som et systemspil. Hvis du vinder dine gratis væddemål, vil nettogevinsten blive påført din konto.

Bonus omsætningsperiode

7 dage efter bonus er modtaget

Mindste odds

2.00

Tip

Første indbetaling via enten Neteller eller Skrill (Moneybookers), kan ikke modtage bonus

Det er ikke muligt at splitte dine Free Bets. Du er nødt til at spille beløbet i fuld omfang på en gang.

Gyldig i

Danmark

Gyldig indtil:

Ingen udløbsfrist

Anmeldelse

Betstars welcome bonus kan ikke konkurrere med de bedste tilbud i vores betting bonus sammenligning, men kan stadig betragtes som seværdig. For den lave indsats på 10 € modtager du Free Bets på i alt 20€. Det er en bonus på hele 200% - dette findes ikke mange andre steder! Derimod er det den lavest mulige bonusbeløb og desværre et faktum, at du kun får nettogevinsten hvis du vinder din gratis væddemål.  På grund af det lave bonusbeløb modtager Betstars Bonus kun tre og en halv stjerner. Ikke desto mindre kan vi anbefale dig dette bonustilbud, fordi betingelserne er enkle og du trodsalt modtager 20 Euro i form af gratis spil. Hvis du leder efter et højere bonusbeløb, kan vi f.eks. Betfair Bonus, 888 Bonus eller Bwin Bonus.

Rating

Rating af bonus-betting.dk

Fordele & Ulemper

  • 200% Bonus som gratisvæddemål
  • Freebets uafhængig af udgangen af dit første væddemål
  • Kun nettogevinst
  • Lav bonusbeløb

Eksempel

Tilmeld dig gratis ved at klikke på Betstars linket på vores hjemmeside og indbetal mindst 10 € på din konto. Efterfølgende placerer du et pre-match single bet med et indsats på 10 €. Dette væddemål skal have minimum odds på 2.00. Inden for 48 timer modtager du to Free Bets, med en værdi på € 10 hver. De to gratis spil er gyldige i syv dage efter modtagelse og kan bruges som en Single- eller Multispil. Hvis du vinder dit Betstars gratis væddemål, vil kun modtage nettogevinsten. Hvis du vinder et væddemål med odds 3.5 modtager du 25 € som gevinst. (Indsats - gevinst = nettogevinst)

Tre skridt til at få bonussen

 

Bookmaker fra pokerstars.eu

Bag navnet betstars.eu, som de fleste sandsynligvis ikke er bekendt med, skjuler et stort navn. Der er nemlig tale om PokerStars, den førende inden virksomhed for online poker. Med Betstars vil pokergiganten også komme med på bookmaker-markedet. Bookmakeren blev lanceret i november 2015 af den canadiske Amaya-gruppe, som virksomheden erhvervede i 2014 fra Rational Group Europe. Betstars ejer en maltesisk gambling licens.
 

Info om Bookmaker Betstars

 

Gode odds og fokuseret væddemålstilbud

Betstars fokuserer på de vigtigste sportsgrene som fodbold, tennis, ishockey og basketball. Bookmakeren gør dette i stor stil og har et hav af tilbud og odds. I fodbold er bookmakeren ikke begrænset til bare blot de store ligaer. Tilbuddet er dybtgående og med hensyn til udvalget af væddemåls markeder for de enkelte spil er Betstars ikke så langt som konkurrenten men stadig seværdig. Der er omkring 50 forskellige væddemål, der kan placeres på top-kampene. Standardspil som 1X2, handicap eller over / under er tilgængelige. Eksotiske sportsgrene undgås bevidst. Derudover er tilbuddet også omfattende i den amerikanske sport og især i sektionen live betting tilbyder den nye bookmaker en bredt vifte.
 
Hos kvoterne kan bookeren overbevise. Oddsene er på høje 95%, og for nogle udvalgte arrangementer ridser den 97% mærket.
 

Betstars.dk betting sider

 

Fremragende kundeservice og mange indbetalingsmuligheder

Mange års erfaring inden for online poker kan tydelig ses i kundeservicen hos betstars.eu. Kundeservice er tilgængelig døgnet rundt, men kun via mail. Disse besvares hurtigt og professionelt. Bookmakeren afviser bevidst en telefon hotline, men desværre er der heller ingen live chat tilgængelig.
 
Med hensyn til indbetalingsmetoder har bookmakeren fordel af samarbejdet med Pokerstars. Som kunde har du mange muligheder for ind-og udbetaling til rådighed. Kreditkort, e-wallet, forudbetalte systemer eller bankoverførsel, her er brugeren næsten alle muligheder.