nyheder

Betstars: Op til 100% bonus på tennis!

Tennisåret starter og traditionelt er Australian Open den første af de fire Grand Slam-turneringer. Fra den 15. januar 2018 spiller verdens bedste tennisspiller om en af de mest eftertragtede titler på tennis planen. På herrerens side er rekordvinderen, serbiske Novak Djokovic, tilbage efter en lang skadespause, og tager op imod de bedste spillere på kloden. Roger Federer eller Rafael Nada tæller de sædvanlige mistænkte hvis man vil gå hele vejen og vinde denne års første store titel. Den eneste topstjerne, der måtte melde afbud på grund af en skade, er britiske Andy Murray. På damernes side mangler faktisk kun Serena Williams fra toppen. US amerikanske tennis stjerne blev mor for første gang og føler sig ikke klar til tennis blot 4 måneder efter fødslen.

Hos bookmakeren Betstars kan du få en ekstra dejlig betting bonus på dine tennis væddemål. Spil en treble eller højere og hvis den vinder, lægger Betstars en bonus på op til 100.000 € i kontanter oven i din gevinst. Hvad venter du på? Vi har samlet alle detaljer angående dette tilbud.

Betstars tennis tilbud
© Betstars

 ‘

Opret bruger og hent din ekstra gevinst!

Hvis du ikke allerde en konto hos Betstars, kan du blot registrere dig ved at klikke på den grønne knap nedenfor. Dermed har du mulighed for at gavne af Betstars velkomstbonus og nyde et hav af gode tilbud og kampganer. Efter du har oprettet dig skal du placere et kombinationsspil på følgende odds markeder indenfor denne års Australian Open:

  • Matchvæddemål
  • Sætresultat
  • Væddemål på sæt
  • Samlet antal partier
  • Handicap – samlet antal partier

Husk at du skal spille på mindst tre udfald og at hvert valg skal have min. odds på 1,40. Minimumsindsatsen er 10 €. Bookmakeren Betstars øger derefter dine gevinster i forhold til følgende skema:

Væddemålstype Bonus
Trebles 5% Bonus
AKKUMULATOR (4) 7,5% Bonus
AKKUMULATOR (5) 10% Bonus
AKKUMULATOR (6) 15% Bonus
AKKUMULATOR (7) 20% Bonus
AKKUMULATOR (8) 25% Bonus
…. ….
AKKUMULATOR (18 og opefter) 100% Bonus

Hvad skal du ellers huske?

Alle gevinster krediteres din konto inden for 48 timer. Bemærk venligst, at du ikke kan placere gratis væddemål som din indsats og at du ikke kan bruge Cash Out funktionen hvis du ønsker dette tilbud og din ekstra gevinst. I øvrigt er tilbuddet ikke kun gyldigt for Australian Open 2018, men også for alle andre tennisturneringer hos Betstars. Flere oplysninger findes på Betstars kampagneside. Vi håber du nyder Australian Open og ønsker alt held og lykke med dine væddemål.

Betstars betalingsbetingelserne og vilkår gælder.

Om forfatteren

forrige artikel
Fantastik tilbud til Copa del Rey! Spil Barca vs. Celta hos betfair!
næste artikel
Håndbold EM 2018 hos betfair!