mrgreen nyheder

Brøndby IF – FC Midtjylland: Få odds 10 på begge hold

Der er for alvor dømt guldkamp i Superligaen, og med fire kampe tilbage, kan mandagens møde mellem titelkandidaterne Brøndby og FC Midtjylland sagtens gå hen at blive en afgørende faktor. Sådan en kamp går ikke stille for sig, og derfor har vi også fundet en af de helt gode betting bonus frem, der kan give dig odds boost på begge hold. Brøndby topper lige nu ligaen, men har altså kun et forspring på to point og ét mål i målforskel – derfor er alt stadig åbent.


Mr. Green fejrer braget med en bonus til alle nye spillere, der har muligheden for at få odds 10.00 på en sejr til enten Brøndby eller FC Midtjylland.
 

Bif fcm superliga mr green odds boost
© Mr Green

Sådan får du odds boost på BIF – FCM

Som nævnt kan du altså lige nu få hele odds 10.00 på begge hold med Mr Green. Bonussen er dog en alternativ til den traditionelle Mr Green odds bonus, så derfor er det kun nye spillere, der kan gøre brug af tilbuddet. Så hvis du gerne vil spille med odds boost på kampen, skal du gøre følgende:

  • Klik dig ind på Mr. Green – du finder link her på siden
  • Opret en konto og indbetal minimum 75 kr.
  • Spil maksimum 30 kr. på enten Brøndby eller FC Midtjylland som vinder

 
Hvis du vinder på dit valgte hold, så får du altså din gevinst boostet til odds 10.00! Den boostede gevinst udbetales kontant og har ingen omsætningskrav.

Guldkampen er for alvor skudt i gang

Hvis du spørger på heden, så er de ikke i tvivl. Guldet endner for fjerde gang hos midtjyderne efter sidste kamp fløjtes af. Selvom det dog pt. er Brændby der er i den mest favorable position, så er det så lidt der skiller de to hold af – og netop derfor er den her kamp så vigtig.

Tre gange har Brøndby og FC Midtjylland tidligere stået overfor hinanden i sæsonen. Her er det blevet sejre til midtjyderne alle tre gange. Samlet set har de to hold stået overfor hinanden 67 gange. Her har Brøndby vundet 24 gange, spillet uagjort 20 gange, mens midtjyderne har sejret 23 gange. Så historisk set, er det også to meget jævndbyrdige hold, der nu skal kæmpe om guldet!
 
Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

Om forfatteren

forrige artikel
Scor freebet på CL og EL med Cashpoint
næste artikel
Randers FC - SønderjyskE: Optakt til DBU Pokalfinalen 2021 med Bet365