nyheder

Black Friday 2019 hos betfair.dk!

Der en kæmpe boost rundt omkring de sidste år angående Black Friday i hele landet. Black Friday som faktisk er fra USA og bliver oftest betragtes som den dag som indkalder til julehandlen. Dem som har boet eller kender lidt til amerikansk kultur ved godt at Black Friday er fredagen lige efter store Thansgiving fest i USA. I Danmark er der mange butikker der er kommet på smagen og har derfor udloddet mange godt tilbud og kampagner. I år er det at den yderst populære bookmaker betfair hopper op på toget. Bookmakeren har valgt at lancere utrolig godt betting bonus tilbud til alle deres nye kunder. I dag vil se på dette og give en introduktion om hvad det går ud på og hvad du kan vinde.
 

Bonus til Premier League - Black Friday!
© Betfair

 

Utrolig odds fra betfair.dk

Det her er et virkelig godt Black Friday tilbud! Ingen rabat men utrolig odds bonus på den engelske Premier League. Spil på weekendens topklubber fra Premier League og få forhøjede odds som næsten er utrolige! Tilbuddet gælder eksklusivt til alle nye spillere og giver dig mulighed for at få en odds på 100.0 for blot tre kampe! Denne betfair bonus har uden tvivl potentielle for at blive årets bedste tilbud. Især hvis man tænker på at dette kan blive starten til en betting oplevelse for alle nye kunder. Betfair har gennem de sidste år etableret sig som en af de bedste bookmaker på det danske marked. Både med deres tilbud til nye og eksisterende kunder har betfair sat præg på hele branchen. Er du i tvivl om betfair passer til dig se på vores side der fortæller om odds bonusser, vilkår og meget mere fra alle de store bookmaker på det danske marked.
 

 

Odds på 100.0!

Ja, du læste rigtig i denne omgang har du mulighed for at få forhøjede odds på hele 100.0 hvis du du blot spiller som nye kunde hos betfair! En odds som man ikke ser tit og som helt klart gælder det bedste vi har set i lang tid. Tilbuddet gælder dog som nævnt kun nye kunder!
Hvis du opretter dig i dag som ny kunde med promokoden ZFBJ6B hos betfair.dk har du mulighed for at få fat i denne sindssyge odds. Spil på en sejr til de tre engelske klubhold Manchester United, Manchester City og Liverpool og få odds på hele 100.0! Du skal blot følge disse enkelte skridt og så er du med i betfairs Black Friday tilbud.

  • Opret dig som ny bruger hos betfair. Husk promokoden: ZFBJ6B
  • Spil væddemål på en sejr til Man Utd, Liverpool & Man Citypå
  • Spil maks 10 DKK (Du kan godt spille mere, men kun 10 DKK vil tælle til det forhøjede odds).

 
Efterfølgende gevinst vil blive bogført som bonus. Bonussen skal gennemspilles en gang. Spil skal placeres på Sportsbook og til min. odds 1.5. Bonus gyldig i 90 dage.
 

Er du mere til en velkomstbonus?

Ok, helt ærlig de forhøjede odds er utrolig gode men selvfølgelig er dere flere og flere spillere der hellere ønsker en velkomstbonus. Dette kan have man f.eks. grunde. Holder du ikke til fodbold eller har du spottet en anden god kamp med gode odds kan det betale sig at fokusere på betfair velkomstbonus. Bonussen giver dig mulighed for at tjene dig op til 1000 DKK som velkomstbonus! ZBBJ01 når du tilmelder og få din velkomstbonus.

forrige artikel
Cashpoint giver gratis spil til UEFA Nations League!
næste artikel
Spil på Tottenham vs. Chelsea hos MrGreen.dk!