nyheder

Black Friday Bonus fra Unibet

Det er ikke kun i shopping centrene at de holder Black Friday, også online hos bookmakerne er der gang i udsalget. Unibet afholder således en lidt alternativ Black Friday, hvor spillere kan få et boostet odds på 12 forskellige kampe til weekenden. Husk tilbuddet gælder kun for odds placeret fredag den 27. November.
 

Unibet Black Friday Bonus © Unibet

 

Markedets bedste åbningstilbud

Inden du kan gøre brug af Unibets tidligere julebonus, så kan du starte med at gøre brug af Danmarks pt. bedste odds bonus – Unibets 1500 kr. velkomstbonus. Hvis du er ny kunde kan du nemlig gøre brug af en 100 % sign-up bonus, hvor Unibet matcher det første beløb, som du sætter ind på en nyoprettet betting konto.
 

Boostet odds til Black Friday

Unibet har eksklusivt til fredag den 27. November forhøjet oddset på 12 forskellige kampe til weekenden. Unibet har bl.a. forhøjet oddset på Real Madrid fra 1.40 til 1.80, Man City fra 1.53 til 2.10 og Liverpool 1.45 til 2.00. Disse 12 kampe med forhøjet odds kan kun spilles fredag d. 27. November og kun som singler.
 
Tre grunde til at gøre brug af Unibet’s Black Friday Bonus

  • Du kan starte med at få 1500 kr. i sign-up bonus hos Unibet
  • Du får markedet utvivlsomt højeste odds på de 12 kampe
  • Enhver gevinst udbetales som kolde kontanter – uden omsætningskrav

HUSK: Tilbuddet gælder kun kl. 00.01 til 23.59 fredag den 27. November.
 

Odds bonus fra danske bookmakere

Hvis du allerede er kunde hos Unibet men er interesseret i at prøve kræfter med en ny dansk bookmaker, så har vi på bonus-betting.dk samlet en hel liste og fundet frem til deres bedste odds bonusser til nye kunder.

Om forfatteren

forrige artikel
200 kr. risikofrit spil til Juventus – Manchester City
næste artikel
Topbrag i Superligaen: Få odds 6.00 på FCM – FCK