nyheder

Bonus på 1. Målscore bets til CHL-finalen!

Scandic Bookmakers giver en ekstra bonus til odds spillere, som rammer væddemål på første målscore til lørdagens Champions League Finale mellem Juventus & Barcelona. Sæt et pre-match væddemål på første målscore, og hvis du rammer rigtigt, så får du 50 % oven i din odds gevinst.
 

Scandic Bookmakers CHL Finale Bonus!
© Scandic Bookmakers

 

Scandic Bookmakers 750 kr. Startbonus

For at gøre brug af en ekstra bonus til Champions League bets, så skal man være kunde hos Scandic Bookmakers. I øjeblikket får nye kunder en gavmild Scandic Bookmakers bonus i velkomstgave når man åbner en konto hos den skandinaviske bookmaker. Sæt op til 750 kr. ind på din konto, og modtag en tilsvarende 100 % odds bonus hos Scandic Bookmakers.
 
Læs mere om Scandic Bookmakers 750 kr. startbonus.
 

Første Målscore Bonus

Scandic Bookmakers odds bonus kræver blot at du sætter et væddemål inden kampen på hvilken spiller der score det første mål i lørdagens Champions League Finale mellem Juventus og Barcelona. Minimums indsatsen skal være på 50 kr., og den maksimale Scandic Bookmakers bonus er på 500 kr. Bonussen udbetales den 8. juni, og har ingen omsætningskrav.
 

Odds på Barcelonas MSN

Det er svært at komme uden om Barcelonas top trio, som i løbet af sæsonen har scoret over 120 mål tilsammen. Messi, Suarez og Neymar, som også er kendt som MSN, kan meget vel komme til at spille en hovedrolle endnu engang, når de står overfor Juventus stærke defensive organisation. Vi har taget i kig på de – i skrivende stund – aktuelle odds på at én af MSN bliver Champions League finalens første målscore.

  • Messi: 4.30
  • Suarez: 5.25
  • Neymar: 5.60

Du kan finde endnu flere aktuelle odds bonusser til Champions League finalen her på bonus-betting.dk.

Om forfatteren

forrige artikel
250 kr. Gratis Live Bet til CHL-Finalen
næste artikel
Super højt odds på CHL-Finalen