Bookmakernes Odds Bonus til CHL-Finalen

I Bonus-betting.dk har vi støvsuget markedet for de bedste odds bonusser til lørdagens Champions League Finale mellem Juventus og Barcelona. Så hvis du har planer om at sætte et bet, så tjek listen af odds bonusser og sign-up for at få en ekstra stor bonus til oddset!
 

Unibet Champions League Odds Bonus
© Unibet

 
Her er listen over danske bookmaker med en odds bonus til 2014/15 Champions League Finalen. Læs mere om de enkelte bonusser og sign-up hos bookmakerne under tabellen.

Læs mere om de enkelte odds bonusser til Champions League herunder og klik på linket, hvis du ønsker flere detaljer.
 

NordicBet: 500 kr. Gratis Spil

NordicBets Champions League bonus på hele 500 kr. kræver at du sætter et pre-match bet på Juventus – Barcelona, og hvis dit spil fejler, så får refunderer NordicBet din indsats, som skal være på præcis 500 kr.
 
Læs mere om NordicBet Champions League Finale Bonus.
 

NordicBet Champions League 2014/15 Freebet!
© NordicBet

 

Unibet: 300 kr. Live Bet Bonus

I Unibets bonus til Champions League Finalen skal du placere et pre-match væddemål på minimum odds 1.40. Derefter kvitterer Unibet med et gratis live bet til at spille på under kampen. Op til Champions League Finalen kører bookmakeren i øvrigt med en 5000 kr. Unibet sign-up bonus.
 
Læs mere om Unibets Champions League Finale Bonus.
 

Bet365: 250 kr. Live Bet Bonus

Sæt et væddemål på Juventus – Barcelona inden Champions League finalen begynder, og få en odds bonus, i form af et gratis bet til live betting, til en tilsvarende værdi. Bet365s odds bonus til Champions League er på max 250 kr.
 
Læs mere om Bet365 Champions League Finale Bonus.
 

Scandic Bookmakers: 250 kr. Bonus

For at få fingrene i Scandic Bookmakers 250 kr. Bonus til Champions League Finalen skal du første omsætte for 500 kr. imellem mandag og torsdag. Hvert bet skal være på odds 1.40 eller derover, og hvis det er tilfældet, så får du en odds bonus, som vil være til rådighed til CHL-Finalen
 
Læs mere om Scandic Bookmakers Champions League Finale Bonus.
 

Betsafe: 200 kr. Freebet Bonus

Hos Betsafe skal du sætte et spil på 200 kr. inden kampen på 1 X 2, og hvis dit Champions League bet fejler, så tilbagebetaler Betsafe din indsats i form af en odds bonus.
 
Læs mere om Betsafe Champions League Finale Bonus.
 

Få en live bet bonus til CHL-Finalen hos Danske Spil
© Danske Spil

Danske Spil: 100 kr. Live Bet Bonus

Danske Spils Champions League Finale Bonus til Oddset er et 100 kr. live bet. Spil 100 kr. inden kampstart og så overfører Dansk Spil tlisvarende 100 kr. til din Oddset-konto, som du kan benytte til live betting på Juventus – Barcelona.
 
Læs mere om Danske Spil Champions League Finale Bonus.
 

Scandic Bookmakers: 1. Målscore Bonus

Scandic Bookmakers pamflet af odds bonusser til Champions League Finalen 2015 inkluderer en ekstra bonus på 50 % oven i ens odds gevinst, hvis man rammer første målscore i kampen mellem Juventus – Barcelona.
 
Læs mere om Scandic Bookmakers 1. Målscore Bonus til CHL-finalen.
 

Betfair: Høje Odds & 1000 kr. Sign-up Bonus

Den sidste bonus i listen over odds bonusser til Champions League Finalen er rent faktisk en sign-up bonus, og kræver at du åbner en Betfair konto. Hvis du gør det, så kan du få odds 4.00 på en Barcelona-sejr, odds 8.00 på en Juventus sejr eller pengene tilbage hele 5 x hvis Messi scorer et mål i kampen. Derudover er der 1000 kr. i en freebet velkomstbonus hos Betfair-
 
Læs mere om Betfair Champions League Finale Bonus.

Om forfatteren

forrige artikel
200 kr. risikofrit spil på CHL-Finalen
næste artikel
200 kr. Gratis Spil til Danmark – Montenegro