nyheder

Få boostet odds – Manchester United vs. FC Barcelona

Champions League er tilbage og vi ser på en kamp som uden tvivl næsten ikke kan bilve større. Dagens betting bonus fra Mr. Green giver dig chancen for at vinde ekstra penge til kampen mellem Manchester United og FC Barcelona. Intet mindre end denne kamp venter os på onsdag i UEFA Champions League. To hold som uden tvivl tæller de største tørner sammen i første kamp i denne års kvartfinale. Spil med forhøjede odds på en Manchester United sejr og glæde dig over boostet odds på 15.00! Hvem tror du vinder denne kamp? Kampen spilles d. 10. april 2019 kl. 21.00 på Old Trafford i Manchester. Vi glæder os utrolig meget og ser nærmere på dette tilbud i denne artikel!
 

United vs Barcelona odds boost
© MrGreen

 

Manchester United er tilbage

Manchester United er en del af Champions League kvartfinalerne for første gang siden 2013-2014-sæsonen. Dengang mødte ”De Røde Djævle” Bayern München. Tyskerne avancerede til semifinalen med en samlet sejr på 2-4. I den sæson var David Moyes manager i United, og han havde netop taget over for Sir Alex Ferguson. Der må siges at være sket en del siden. Men er det mon nok til at vinde mod FC Barcelona? Barcelona er uden tvivl favoritter til at gå videre til semifinalen, og det er derfor vigitgt, at United får et godt resultat med fra Old Trafford, hvis de skal gøre sig forhåbninger om en billet videre i turneringen. Dagens Mr Green bonus giver dig chancen for få ekstra høj odds med hjem hvis United vinder mod Barcelona!
 

 
Opret dig hos Mr. Green og få glæde af denne odds bonus til kommende UEFA Champions Leauge kamp mellem Manchester United og FC Barcelona! Tilbuddet gælder frem til kampstart, kl. 21.00 onsdag d. 10.04.2019. Placér et væddemål på maksimum 50 kr. (boostet odds 15.00) på sejr til Manchester United mod Barcelona for at kvalificere til dette tilbud!
 
Sådan gør du:

  • Opret dig hos Mr Green!
  • Spil på en sejr til Manchester United mod Barcelona for 50 DKK!
  • Få odds 15.0 hvis dit væddemål vinder

 
Husk: Tilbuddet er kun tilgængeligt for de første 200 spillere der tager de boosted odds til Manchester United sejr. Det maksimale spil er på 50 kr. til Manchester United sejr og gælder kun for spillere som endnu ikke er oprettet eller har lavet et indskud. Efter spillerens konto er oprettet, vil der automatisk fremgå et profit boost bet på væddemålskuponen når det pågældende bet er valgt til kuponen.
 

Om forfatteren

forrige artikel
Få freebets og vind en tur til Sevilla!
næste artikel
Spil på Manchester City vs. Tottenham med Super Odds!