nyheder

Mr. Green: Få odds 10.00 på Real Madrid sejr mod PSG

Der er lagt op til en fanstatisk aften i CL-regi, når Real Madrid tirsdag tager imod Paris Saint-Germain, der allerede har sikret sig videre avancement i turneringen. Hvis du har tænkt dig at spille på kampen, kan du lige nu få dit odds boostet til hele 10.00 på en Real Madrid sejr hos Mr. Green! Hvis du smider 50 kr. på, at Real Madrid trækker det længste strå, så får du hele 500 kr. igen, hvis du vinder på bettet!
 
Tilbuddet gælder for alle nye spillere indtil kampstart 26. november 21.00.

 

Mr Green oddsboost på Real Madrid mos PSG
© Mr. Green

 

Kan Real Madrid matche formstærke PSG?

Det er to stjernespækkede mandskaber, der tørner sammen på Santiago Bernabéu tirsdag aften. Begge hold ligger til at gå videre fra gruppespillet, men det er kun PSG der allerede har sikret sig en plads videre til ottendedelsfinalerne. Real Madrid har altså ikke endegyldigt sikret sig en plads videre, og med et ydmygende 3-0 nederlag til franskmændene i september, er der god grund til at tro, at Zidanes tropper vil yde deres absolut bedste tirsdag aften.
 
Begge hold gør det godt i deres respektive hjemlige ligaer, hvor de offensive spillere scorer mål på samlebånd. Real Madrid har scoret 12 mål i deres seneste 4 ligakampe, mens PSG har scoret 8. Kampen bliver næppe en målfattig affære!
 

 
På skadesfronten ser det positivt ud for begge hold. For Real Madrid er de mest nævneværdige spillere Marco Asensio og James Rodriquez, der begge er ude med knæskader.
PSG må undvære Ander Herrera, der er ude med en skade. Mens Marco Veratti, der kæmper med at komme over en knæskade, muligvis er at finde på plænen tirsdag aften.
 

Sådan får du odds 10.00 på Real Madrid

Hvis du er sikker på, at Real Madrid kan nappe en sejr fra franskmændene tirsdag aften, så spil med gennem Mr. Green for at få odds bonus:
 
Sådan gør du:

  1. Opret dig hos Mr. Green
  2. Spil på Real Madrid sejr mod Paris Saint-Germain
  3. Spil for maksimum 50 kr. og få odds 10.00 hvis du vinder

 
Så simpelt er det! Skynd dig at placere et bet før kampstart d. 26. november kl. 21.00
 

Få velkomstbonus

Hvis du opretter dig som ny spiller, kan du lige nu også modtage en Mr. Green velkomstbonus i form af et ekstra bet på 500 kr.! Bonussen er helt uden omsætningskrav.

 

Om forfatteren

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.

forrige artikel
888sport: Sådan får du odds 7.00 på City og 51.00 på Chelsea
næste artikel
888Sport: Få odds 41.00 på ny Napoli-sejr over Liverpool