nyheder

Kæmpe odds på Brøndby mod AGF hos betfair!

AGF jagter revanche i kampen, der falder næsten på årsdagen for 0-7-kampen mod Brøndby IF. Mange vil derfor se med spændingen på kampen der fløjtes i gang på søndag kl. 18 på Ceres Park i Aarhus. AGF som pt. ligner lidt af en skuffelse med kun 4 point fra de første kampe fem gang vil møde på en stærk modstander fra hovedstaden. Opgaven vil dog være hårdt. Århusianernes kamp mod OB som endte 0:0 var en forbedring til kampen mod Sønderjyske hvor det gik helt galt med et nederlag på 3:0 stadig er problemet dog i angrebet. To kampe uden mål og ingen bedre i sigte. Både Morten ”Duncan” Rasmussen og Kasper Junker er ude mod ambitiøse Brøndby IF i denne weekend.
 

Betfair – Brøndbys officielle bettingpartner

Betfair, som er bleven den officielle bettingpartner for Brøndby IF, har til denne kamp givet en omgang forhøjede odds til alle nye kunder. Betfair har udviklet sig til en meget kundeorienterer bookmaker og har gennem de sidste måneder kunne formå en kraftig vækst i kunderne. Dette er ikke uden grund. Hvis du sammenligner på vores side vil du meet hurtigt kunne se at Betfair ligger i tops når det gælder velkomstbonus, sportsbook, live-odds og kundeservice. Tilbuddet om forhøjede odds har vi haft flere gange i de sidste par uger fra Betfair dog er denne kamp en utrolig seværdig. Hyppigt giver Betfair forhøjede odds på 4.0 -6.0, i anledning af søndagens kamp har du mulighed for en odds på hele 12.0 hvis Brøndby slår AGF. Betfair uden tvivl en super god bookmaker og hvis du sammenligner med de andre på vores side vil du hurtigt se deres kvalitet.
 
Tag chancen og opret ny bruger hos betfair og gå ikke glip af en sindssyg høj bonus odds til udeholdet.
 

Betfair odds Brøndby mod AGF
© Betfair

 

Slår Brøndby AGF?

Brøndby rejser med stor tillid til Aarhus. Holdet ligger på anden pladsen med 10 point efter frem runder. Efter at man i Brøndby lejren nok kan satse videre på topscorer Teemu Pukki er chancen for en udebane sejr enormt høj. Kampen er næsten identisk med sidste sæsons 0-7-ydmygelsen af AGF. Dengang var det også i Aarhus, kampen blev også spillet i sjette spillerunde, og opgøret falder næsten på årsdagen. Denne gang møder begge holde hinanden den 20. august, sidste gang var det 21. august. Er der oplagt til ny målfest og ny udebane sejr til Zorningers mandskab.
 

 
Det eneste du skal gøre er at oprette dig med promokoden ZFBJUQ på betfair og spille for maks. 50 DKK (husk nyt beløb!) på en udebane sejr af Brøndby IF på søndag mod AGF. Vinder udeholdet vil din gevinst fra den alm odds udbetales direkte og gevinsterne fra det forhøjede odds på de omtalte 12.0 udbetales som en bonus på din bonuskonto. Denne betting bonus skal kun gennemspilles én gang til min. odds 1.5 indenfor 90 dage. Du kan dermed vinde stort med hjælp af betfairs forhøjede odds. Hvad venter du på?
 
Er du hellere på udgik efter en fantastik startbonus? Sammenlign på vores side og se hvad dit bedste valg er.
 

Betfair velkomstbonus på op til 2.000 DKK

Opret dig hos betfair og få en dejlig startbonus på fantastiske 2.000 DKK. Hvis du opretter dig i dag med bonuskoden ZSKACO har du mulighed for en dejlig betfair startbonus på op til 2.000 DKK. Gode kampagner, tilbud og tårnhøje odds er med til at betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Enkelte og transparente vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos betfair. Når du opretter dig kan du gavne af en flot Betfair velkomstbonus som er på op til 2.000 DKK.

 

forrige artikel
Europæisk topfodbold hos bet365
næste artikel
Bwin Freebet 25 DKK helt gratis