nyheder

Mr. Green i gavehumør: Få odds 15 på Brøndby

Hvis du tror på, at FC København ovenpå at mesterskabskampen er slut nu satser alt på Europa League-kampen mod Basaksehir, så kan der vente et gaveodds fra Mr. Green til dig. Bookmakeren er nemlig ude med en odds bonus, der kan gøre sommerferien lidt sjovere.
 
Brøndby gjorde deres for at drille FC København i det første møde i mesterskabsslutspillet, hvor en sen scoring af Mikael Uhre sikrede en pointdeling.
 
Sæsonens sidste New Firm-opgør kunne have været en kamp, som FC København skulle vinde for at holde trit med FC Midtjylland i håbet om at stjæle guldet fra de midtjyske ulve.
 
Mesterskabskampen er forbi – og guldet er fejret i Herning. Tilbage står sæsonens sidste New Firm, hvor FC København skal forsøge at holde AGF på tredjepladsen, mens Brøndby jagter netop de selvsamme århusianere.
 

Odds boost Mr Green
© Mr. Green

 

Hvem slutter med håneretten?


Formen hos FC København har mildest talt ikke været god. Tre nederlag i de seneste tre kampe er det blevet til. Det er dog værd at bemærke, at man her har tabt to gange til FC Midtjylland og en enkelt gang til AGF. Men alligevel, som Superligaens nummer to, der skulle hente ind på netop FC Midtjylland, så er det ikke en god form.
 
Havde løverne vundet de tre kampe, så havde man stået to point efter FCM forud for New Firm-opgøret mod Brøndby.
 
Brøndby har til gengæld været lidt svingende. Dog er det kun to nederlag i de otte kampe, der er spillet siden Superligaen blev genoptaget. Den helt store udfordring har dog været scoringerne, som dog kom i 4-0 sejren over FC Nordsjælland.
 
Hvem slutter med den interne håneret? Indtil videre er det blevet til en sejr til hver og en uafgjort i de tre kampe, der er spillet i denne sæson.
 

 

Kæmpe odds bonus på Brøndby


Hvis du tror på, at Brøndby overrasker og slår FCK, så er der altså et kæmpe odds boost at hente hos Mr. Green. I stedet for den almindelige Mr. Green velkomstbonus, kan nye spillere lige nu få hele odds 15.00 på Brøndby.
 
For at du kan få det høje odds – det ”normale” er på odds 5.00, så skal du gøre følgende:
 

  1. Gå ind på Mr. Green og opret en spillekonto
  2. Spil op til 50 kr. på at Brøndby vinder

 
Yes, det er faktisk bare det. Vinder du, så booster Mr. Green dit odds fra 5.00 til 15.00, så du kan vinde op til 750 kr, hvis Brøndby slår FC København i sæsonens sidste New Firm.
 
Oddsene er opdateret fredag den 10. juli kl. 20:00. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder. +18 år.
 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Formel 1-sæsonen genstartes - Få de bedste odds her!
næste artikel
Odds 2.00 på Real Madrid som mestre: Sådan får du oddset