nyheder

Vinder Brøndby mod Nordsjælland? Få din odds bonus hos betfair!

Vi er tilbage med dansk fodbold fra Alka Superliagen. Efter en dejlig playoff kamp runde vender de danske helte tilbage til deres hjemmelige liga. Selvom ikke mange spiller derhjemme glæder vi os alligevel vild meget til at komme i gange med næste runde i Superligaen. Hos Betfair, Brøndby IF´s officelle bettingpartner, kan du i denne runde få en ekstra høje odds hvis du tilmelder dig som ny kunde. Betfair lancerer jævnligt tilbud om forhøjede odds og i denne uge gælder det kampen mellem Brøndby IF og FC Nordsjælland. Har du ikke allerede oprette bruger hos Betfair giver det god mening at se på vores bonus sammenligning. Vi sammenligner alle bookies på det danske marked og giver dig den bedste overblik over de tilbud og kampagner der er tilgængelig. Hvis du sammenligner på vores side vil det være i øjne faldene at Betfair ligger i tops når det gælder velkomstbonus, sportsbook, live-odds og kundeservice. Er du på udgik efter en fantastik bonus og overvejer du ny eller yderligere bookmaker? Hvis ja, er dette det tilbud du burde se nærmere på! .

Brøndby IF vs. FC Nordsjælland betfair odds bonus
© Betfair

Vinder Brøndby IF på hjemmebane?

Hjemmeholdet vandt før landskampspausen mod ærkerivalerne og forsvarende mestre fra FC København efter mange år uden sejr i PARKEN. Selvom det kun blev til et 1:0 mod FCK fører Brøndby IF nu med hele 11 point foran de sidste par sæsoners vinder af Alka Superligaen.

I denne runde er der igen kamp mod endnu en direkte konkurrent om guldet. Kasper Hjulmands FC Nordsjælland gæster Vestegnen og vi kan glæde os til en kamp mellem nr.1 og nr. 3 efter i alt 15 runder. Alexander Zornigers mandskab fører aktuelt Superligaen med et enkelt point mere end FC Midtjylland, mens FC Nordsjælland er tre point efter Brøndby. Vi glæder os vild meget og ser frem mod en fantastik seks-points-kamp søndag aften kl. 18:00 på Brøndby Stadion. Husk at der efter al sandsynlighed er masser af mål på spil når de to offensivt-spillende hold mødes i Brøndby. Tre, fem, tre og fire mål blev der scoret i de sidste fire kampe mellem de to mandskaber i Brøndby. Alt ser ud til at vi får en herlig omgang offensiv fodbold.
Betfair som nævnt før er en af vores foretrukne på grund af deres dejlige odds velkomstbonus har lanceret et tilbud til alle nye kunder der tilmelder sig Betfair. Hvis du er på udgik efter en ny bookmaker vil du nok ikke komme forbi af dette fantastiske tilbud.

Det er meget enkelt at tage tilbuddet i brug. Efter ganske få skridt har du chancen for at tage brug af dette eksklusivt tilbud til alle nye kunder.

Forhøjede odds hos betfair

I denne runde kan du få fantastik odds på 8.0 hvis hjemmeholdet slår FC Nordsjælland.
Det eneste du skal gøre er at oprette dig med promokoden ZFBJWX og spille for maks. 50 DKK på en sejr af Brøndby IF på søndag mod Nordsjælland. Vinder hjemmeholdet vil din gevinst fra den alm odds udbetales direkte og gevinsterne fra det forhøjede odds på de nævnte 8.0 udbetales som en bonus på din bonuskonto. Denne bonus skal kun gennemspilles én gang til min. odds 1.5 indenfor 90 dage. Du kan dermed vinde stort med hjælp af betfairs forhøjede odds. Hvad venter du på?

Er du hellere på udgik efter en fantastik startbonus? Odds bonus sammenlign på vores side og se hvad dit bedste valg er.

Betfair velkomstbonus på op til 2.000 DKK

Opret dig i dag med bonuskoden ZSKACO og betfair giver dig op til 2.000 DKK i startbonus. Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at Betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Enkelte og transparente vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos Betfair Når du opretter dig kan du gavne af en flot Betfair bonus som er på op til 2.000 DKK.

forrige artikel
Spil risikofrit på Superliga eller NordicBet Liga!
næste artikel
Price boost hos 888sport.dk! FC København mod Lokomotiv Moskva