nyheder

Bundesliga topopgør med 888sport.dk!

Så er der oplagt til Bundesliga topkamp i morgen lørdag d. 10. november! Ingen mindre end den tyske rekordmester FC Bayern München møder op mod Borussia Dortmund. Hjemmeholdet Dortmund er kendt for deres enestående hjemmebane og der er ikke mange der har set noget større end Dortmunds ”Südtribüne”. På modsat side er det dog Bayern München der kommer på besøg. Selvom om klubben pt. ikke har kunne leve op til forventningerne er man bare blot fire point bag Dortmund. Uden tvivl bliver dette en kamp som kan blive afgørende for hele sæsonen!
 

Er du klar til ekstra gevinst?

Bookmakeren 888sport har i denne kamp anledning lanceret super odds til begge hold. Alt efter om du tror på Dortmund eller Bayern kan du score lækkert gevinst som ny kunde hos 888sport.dk! Denne odds bonus gælder alle nye kunder der spiller deres første væddemål på nævnte kamp. Vent ikke længe og få glæde af dette tilbud!
 

888sport velkomstbonnus plus super odds BVB
© 888sport

 

Tag chancen og scor din bonus

Fodbold Tyskland ser med spænding til Dortmund. Hvem er det der tager point og hvem vender jeg hjem som den store taber? Uden tvivl vil du ikke gå hjem som taber. Som ny kunder har du mulighed for at vinde stort hos 888sport.dk! Hvis du som ny kunde bruger bonuskoden 1000BONUS kan du få utrolig god velkomstbonus og endda super odds på denne kamp. Hvis du bruger 888sport bonuskode vil du modtager en velkomstbonus på op til 1000 DKK på din første indbetaling. Derudover nævnte super odds der giver dig mulighed for at score på begge hold alt efter hvem du tror på!
 

 
Med 888sport super odds har du mulighed for at vinde stort! Spil for blot 50 DKK på enten Dortmund eller Bayern og scor op til 850 DKK. Spiller du på en sejr til Bayern modtager du 550 DKK fremfor de alm. 107 DKK. Spiller du på hjemmeholdet Dortmund modtager du 850 DKK fremfor de alm. 157 DKK. Er dette ikke utroligt? Alt dette kun fordi du bruger dig af super odds tilbud fra 888sport. Ønsker du flere informationer eller gider se på hvad andre betting firmaer i Danmark tilbyder giver vi dig en grundig vejledning på vores side.
 

Tilbuddet kan kombineres med velkomstbonus

Super odds er i den grad fantastisk at du har mulighed for at kombinere med en utrolig 888sport velkomstbonus! Du har dermed som ny kunde chance for at oprette dig med bonuskoden 100BONUS og gavne af super odds og en velkomstbonus på op til 1000 DKK. 888sport.dk giver dig 100% oveni i din første indbetaling op til 1000 DKK. Husk blot at bruge koden hvis du opretter dig som ny kunde hos 888sport.dk.
 

forrige artikel
888sport.dk: Bonuskode og super odds!
næste artikel
Cashpoint giver gratis spil til UEFA Nations League!