nyheder

Bundesliga topkamp på lørdag: Bayern vs. Dortmund!

Mange taler om denne kamp i Tyskland og vi er enige om at denne kamp kan blive den afgørende for det tyske mesterskab. Dortmund gæster FC Bayern og det er inten mindre end nummer et mod nummer to. En kamp vi alle glæder os til og som kan være utrolig vigtig for begge hold. Dagens 888sport.dk tilbud giver dig forhøjede odds til denne kamp og du kan glæde dig over en utrolig god gevinst hvis du spiller på enten Dortmund eller Bayern som ny kunde. Hvis du opretter dig som ny kunde kan du gavne af Super odds og få glæde af denne utrolig gode betting bonus! Kampen spilles på lørdag kl. 18.30 på Allianz Arena i München. Spil med hos 888sport.dk og få din esktra gevinst på denne kamp!
 

Bayern Dortmund 888sport Forhøjede odds
© 888sport

 

De to største tyske klubber

Uden tvivl er det de to bedste klubber der møde op mod hinanden på lørdag aften. Selvom Dortmund og Bayern allerede er ude af UEFA Champions League er det uden tvivl de to bedste hold på nuværende tidspunkt i Tyskland. Selvom Dortmund røg ud i Champions League mod Tottenham har klubben fanget sig og vandt de sidste 3 Bundesliga kamp og scorede mindst to mål. Nu gælder det dog Bayern München. Klubben som under ugen spillede en mærkværdig kamp mod Heidenham fra næstbedste række (Bayern vandt 5:4) halter lidt efter deres forventninger og selvom man i de sidste 6 uger vandt mod Gladbach med 5:1 og Mainz og Wolfsburg med 6:0 er man ikke fuldstændig tilfreds. Nu gælder det og du kan være med og spille med en utrolig god 888sport bonus – Hvem tror du på?
 

Spil på Bayern vs. Dortmund!

 

Få Super Odds fra 888sport

Som nævnt tidligere er denne kamp den måske afgørende for det tyske mesterskab og vi ser mod spænding på dette opgør. Som ny kunde har du i denne anledning mulighed for at score Super Odds som svarer til forhøjede odds. En rigitig god odds bonus som du ikke skulle gå glip af. Du kan selv vælge hvilken klub du satser på. Spil f.eks. på en sejr til Bayern og få 400 DKK med hjem fremfor de alm. 76,5 DKK. Modsat kan spille på en sejr til udeholdet fra Dortmund og få en gevinst på 2050 DKK med hjem fremfor de 275 DKK som du ellers ville få med en indsats på 50 DKK. Lyder dette ikke godt? Hvad venter du på?
Sådan gør du:

  • Opret dig som ny kunde hos 888sport.dk
  • Burg koden 100BONUS for at modtage din velkomstbonus på op til 1000 DKK
  • Spil på nævnte kamp mellem Bayern og Dortmund som dit første væddemål
  • Modtag utrolig høj gevinst som ny kunder!

 

Velkomstbonus og Super Odds

Noget som er utrolig godt hos dette tilbud er at du kan gavne af både de forhøjede odds og Super Odds på nævnte kamp. Det vil sige at du som ny kunder kan modtagen en velkomstbonus på op til 1000 DKK på din første indbetaling og spille med forhøjede odds. 888sport.dk giver dig 100% oveni i din første indbetaling op til 1000 DKK. Opret med koden 100BONUS og du får 100 % i bonus op til 1000 kr. når første indbetaling er gennemspillet én gang til odds 1.5 eller mere. Husk at du skal spille dit første væddemål op til 50 DKK på nævnte kamp kamp mellem FC Bayern og Dortmund for at få glæde af de forhøjde odds oveni. Hvad venter du? Få velkomstbonus på op til 1000 DKK og Super Odds til den tyske topkamp mellem Bayern og Dortmund på lørdag!
 

Sign-up her!

Om forfatteren

forrige artikel
Sydbank pokalen - Semifinalen - Brøndby mod AaB!
næste artikel
Få freebets og vind en tur til Sevilla!