nyheder

Få boostet odds på Håland som første målscorer med Mr Green

Som vi har nævnt i en tidligere artikel, bliver Bundesligaen skudt i gang igen med et kæmpe brag. BVB møder Schalke 04 i et lokalderby, der har været længe ventet for alle os fodboldfans. De to tyske mandskaber skal mødes i Ruhr-derbyet, som det også kaldes, lørdag kl. 15.30 på Signal Iduna Park i Dortmund.
 
Mr Green byder Bundesligaen velkommen tilbage med et brag af en odds boost, da de tilbyder boostet odds på den norske målmaskine Erling Håland som første målscorer i kampen.
Mr Green har boostet oddset fra 4.50 til hele 10.00 på, at den gode Håland kvitterer med en kasse som den første i kampen.
 

 

Den norske vidunderdreng med mål i støvlerne

Den 19-årige Erling Håland er efterhåndend en af ​​de mest omtalte angribere i europæisk fodbold efter en utrolig start på sin karriere hos Dortmund. Den norske landsholdsspiler havde fuldstændigt overtaget hovedrollen i Salzburg, før han drog mod Bundesligaen i januar, hvor han har scoret 12 mål i 11 kampe for Dortmund denne sæson.
 
Real Madrid holder eftersigende stærkt øje med den norske bomber, der scorede hattrick i sin Bundesligadebut for Die Schwarzgelben. Selv forsikrer den unge Håland dog, at han kun er fokuseret på at gøre sit absolut bedste for det tyske storhold. Kommer han til at gøre det lørdag, når Dortmund atter træder ud på Signal Iduna Park?
 

Mr Green odds boost Dortmund Schalke Haaland
© MR GREEN

 

Boostet odds på Håland som første målscorer i kampen

Hvis du tror, at den unge stjerneangriber bliver den første til at slå hul på bylden lørdag, så kan du altså få en betting bonus i form af et boostet oddset fra 4.50 til hele 10.00. Du kan maks smide 50 kr. efter bettet med boostet odds, men derimod kan du altså score 500 kr. på sølle 50 kr. hvis Håland banker den i kassen som den første. Tilbudet gælder kun for nye kunder hos Mr Green, og den boostede gevinst har ingen omsætningskrav.
 
Tjek også vores Mr Green bonus, der sikrer dig et freebet på op til 500 kr.
 
Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. +18 år.
 

Om forfatteren

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.

forrige artikel
Schalke-Dortmund: Boost dine Bundesliga odds med 888Sport
næste artikel
Fejrer at fodbolden er tilbage med et Unibet freebet