bwin nyheder

Få hele syv odds boost på Belgien – Italien med Bwin

UEFA EM 2020 er tilbage med en række spændende kvartfinaler i weekenden. Italien tager fredag imod Belgien på Allianz Arena. Begge hold har været imponerende indtil videre og skal for alvor sætte et aftryk i dette opgør. Hvem skal i semifinalen?

Bwin er ude med hele syv odds boost på kampen mellem Belgien – Italien, og med et hav af scenarier, er der dog chance for, at du kan finde et odds der passer dig. Bwin er gået helt amok med odds boost i deres EM 2020 kampagner, og vi er kæmpe fan! Læs mere herunder.

belgien italien em 2020 odds boost
belgien italien em 2020 odds boost 2
© Bwin

Sådan får du odds boost hos Bwin

Som du kan se herover, er der hele syv odds boost (price boost) ude til opgøret mellem Belgien – Italien i EMs kvartfinale. Det er syv scenarier, hvor du kan score et ekstra højt odds, når du spiller hos Bwin. Både nye og eksisterende kunder kan spille med, men det er selvfølgelig et krav, at er registreret hos Bwin, før du kan spille. Hvis du ikke allerede er kunde, så skal du huske, at du kan få en Bwin velkomstbonus, når du opretter dig! Bonussen er på 100% helt op til 500 kr., og vi er store fans af bonussen.

For at finde de forskellige odds boost, skal du tilgå Bwins hjemmeside, tilgå sektionen “fodbold”, derefter trykke “konkurrencer” i topmenuen, og derefter finde “Euro 2020 – Build a Bet Price boost” i venstre side. Her kan du finde Build a Bet price boost (nederste billede) på kampen mellem Belgien – Italien. Hvis du vil spille med de udvalgte odds boost (øverste billede), skal du blot finde Belgien – Italien kampen inde hos Bwin.

Der er mange scenarier at vælge imellem, og for os at se, er der også en række meget realistiske at spille på. Vi er især store fans af oddset “Italien vinder og over 2.5 mål i kampen” til odds 4.60. Og det er for os oplagt, at bruge sin odds bonus på netop det scenarie.

Optakt til Belgien – Italien

Belgien har nået sit højdepunkt på det helt rigtige tidspunkt under Roberto Martinez, og EM 2020 kan være deres gyldne generations sidste chance for at opnå et stort trofæ. De Røde Djævle slog Portugal i en 1-0-sejr i deres seneste kamp og skal være lige så robuste i denne kamp, for at have en chance mod et stærk italiensk mandskab.

Italien vandt knebent mod Østrig i sidste uge og har et par problemer, der skal løses inden denne kamp. Italien er på en usædvanlig sejrsstime i øjeblikket og vil virkelig gerne bevise noget mod Belgien i weekenden.

Italien har en fremragende statistik mod Belgien og har vundet 14 ud af i alt 23 kampe mellem de to hold. Belgien har kun vundet fem gange mod Italien og skal forsøge at forbedre den statistik i denne kamp. Det seneste møde mellem de to hold fandt sted ved EM 2016 og endte med en 2-0-sejr til Italien. Belgien var overraskende ringe den dag og skal virkelig øge sin kvalitet i denne kamp.

God kamp!

Om forfatteren

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.

forrige artikel
Unibet fyrer EM-konkurrence af for 1,35 mio. kr.
næste artikel
Cashpoint: Sådan får du 50 kr. freebet på Wimbledon