nyheder

Boost dine FCK – FCM odds med Bwin

De store kampe bliver bare ved med at komme i Superligaen. Sidste weekend var det Brøndby – FC København og FC Midtjylland – AGF. Denne weekend er det uden tvivl FC København – FC Midtjylland, der tiltrækker sig den største opmærksomhed, når der skal sættes spil fra de forskellige odds apps.
 
Bwin har den forbindelse boostet oddset på et bestemt spil i kampen mellem FC København og FC Midtjylland.
 

Bwin odds boost FCK - FCM
© Bwin

 

FCK – FCM odds boost

Bwin har lavet et odds boost på, at begge hold scorer i første halvleg. Her er oddset boostet til odds 4.25 fra 3.80.
 
Dette tilbud er til både nye og nuværende Bwin-spillere og kræver som udgangspunkt ingen indbetaling – hvis du vel at mærke har en saldo på din Bwin-konto.
 
For at du kan få denne odds bonus uden indbetaling, skal du finde de forhøjede odds. Dem finder du enten via genvejen på forsiden hos Bwin eller via kampagnesektionen.
 

FCK – FCM oddshistorik

Der har stået Midtjylland på den i de indbyrdes opgør mellem de forsvarende mestre og FC København i de sidste mange opgør. Faktisk har FCK ikke vundet en eneste af de seneste seks kampe mod midtjyderne.
 
De sidste 10 kampe er faldet således ud:
 

  • FCK-sejre: 2
  • Uafgjorte: 2
  • FCM-sejre: 6
  • Målscorer: 22-9

 
Med i de to uafgjorte er den seneste pokalkamp mellem de to, hvor FC Midtjylland vandt efter straffesparkskonkurrence.
 
FC Midtjyllands svingende præstationer i de seneste Superliga-kampe taler for, at FC København får stoppet den negative stime mod ulvene, mens den indbyrdes historik ikke ligefrem taler for en sejr til løverne.
 
I det store billede er det dog værd at bemærke, at hjemmebanefordelen historisk set er en kæmpe fordel i opgørene mellem FC København og FC Midtjylland.
 

Stort udvalg af odds boosts

En Bwin velkomstbonus, hvor du kan få 100% i indbetalingsbonus på et gratis væddemål på op til 500 kr., er ikke den eneste måde, hvorpå du kan få en odds bonus fra Bwin.
 
Der er nemlig fast løbende en masse odds boosts at hente hos Bwin. Du kan blandt andet også booste dit odds på, at der bliver scoret over 1,5 mål i første halvleg i superligaopgøret mellem Lyngby og FC Nordsjælland.
 
De forhøjede odds er ikke kun for kampe i Superligaen men også for en lang række andre ligaer og sportsgrene. De forhøjede odds kræver ingen indbetalinger, samt gevinsterne derfra ikke er underlagt nogle omsætningskrav. Individuelle restriktioner og gevinstloft kan dog forekomme.
 
Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år. Oddsene er opdateret fredag den 12. marts kl. 12:00.
 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Mr. Green: Odds 8.00 på både PSG og Barcelona
næste artikel
Her får du de bedste odds på Real Madrid - Atalanta