nyheder

Bwin.dk: Optimér dine gevinster og minimer dine tab

Bwin.dk introducerer til en helt ny sportspil funktion. Tag brug af Cash Out funktion og overtag kontrollen af dine odds. Den nye funktion giver dig mulighed for at få udebetalt dine spil når som helst du ønsker. Uanset hvilket tidspunkt, har du mulighed for at bruge funktionen. Uanset om dit favorit hold lige har scoret eller kampen slet er ikke er gået i gang. Tidspunktet er lige meget, du kan bruge Cash Out til hvilken som helst tidspunkt. Du har dermed fuld kontrol over dine spil. Du kan i fuld grad optimere dine gevinster eller endda minimere dine tab.

 

Bwin Cash Out
© Bwin

 

Sådan bruger du Cash Out:

  • Login på hjemmesiden
  • Vælg dit spil
  • Under ”Min spil” vælg det beløb du ønsker udbetalt
  • Godkend betingelserne og vent på at funktionen bliver bekræftet

Spil som angiver et grønt Cash Out beløb, er beløb der er større end din indsats. Spil som derimod er gule angiver et Cash Out beløb som er under din oprindelige indsats.

 

Bwin velkomstbonus

Kom godt i gang med at spille hos bwin.dk med gode odds og masser af lækre bookmaker tilbud. Opret en konto ved idag og få mest muligt ud af oplevelsen med en Bwin bonus på op til 1000 DKK. Bwin.dk overfør en 100% startbonus på op til 1000 DKK til alle nye bruger. Opret dig i dag og sikrer dig velkomstbonus hos bwin.dk.

forrige artikel
888sport.dk: Forhøjede odds mellem FCK og Ajax Amsterdam
næste artikel
Bwin.dk: Få op til 250 DKK i ekstra gevinst