nyheder

Bwin.dk: Spil Champions League og få Free Bet!

Bwin er tilbage på banen og gør dette med et brag! Både nye og eksisterende kunder har mulighed for at få Free Bet til denne uges Champions League. Du kan få halvdelen af din indsats retur i Freebet ved at gøre brug af denne betting bonus! Bwin tæller helt klar de største bookmaker på det internationale marked og har altid gode og virkelig seværdige tilbud. I denne omgang vil se på et tilbud som gælder Champions League i denne uge.
 

Bwin CL Bonus Free Bet
© Bwin

 

Spil på CL og få FreeBets!

Som nævnt er denne bwin bonus igen noget som uden tvivl er noget helt specielt. Kampagnen gælder både nye og eksisterende kunder og sætter fokus på denne uges Champions League kampe! Er du klar til UEFA Champions League i dag? Få halvdelen af din indsats retur i Free Bets ved at gøre brug af dette bwin tilbud! Der behøver ikke meget og vilkårene er absolut fair. Sæt 5×50 DKK i. live single spil på Champions League og få et 25 DKK Free Bet for hver af dine 5 spil! Ligemeget om du vinder eller taber dine væddemål. Husk blot at dine væddemål skal have en min. odds på 1.70 pr. spil.
 
Sådan gør du:

  • Tilmeld dig kampagnen
  • Sæt 5 x 50 DKK Live Single spil på denne uges CL kampe
  • Få 5 x 25 DKK FreeBets lige meget om dine live spil vinder eller taber

 
Som du kan se er der ikke meget til skal til for, for at optjene dine Free Bets. Bwin giver dig en utrolig god mulighed for at score fantastik bonus uden at du skal gøre alt for meget. Spil blot Champions League og få dine Free Bets. Dine FreeBets vil være på din konto med det samme efter du har placeret 5 Single spil.
 

Bwin velkomstbonus

Bwin tæller helt klart de største bookmakere på markedet og vi er derfor meget glæde for at kunne præsentere dette tilbud. Nævnte tilbud gælder både nye og eksisterende kunder. Er du ikke allerede kunde hos bwin.dk har du mulighed for at oprette dig via vores side og få en stor velkomstbonus. Opret dig med dette samme og få en dejlig bwin bonus på hele 1000 DKK! Du skal blot oprette dig som ny kunde og indsætte for mindst 100 DKK. Efterfølgende modtager du direkte en bonus på 100% op til 1000 DKK! Prøv din ekspertviden indenfor sportens verden og opret dig i dag.
 

forrige artikel
Unibet tilbud: 100.000 kr. i europæisk Fodbold Jackpot!
næste artikel
Betfair.dk: Spil på damehåndbold EM 2018 fra Frankrig!