nyheder

Bwin: Spil Byg et Bet på CL og få FreeBets

Endnu en runde med fantastisk fodbold i Champions League-regi er over os, og du skal selvfølgelig ikke snydes for fede kampagner. Bwin har fundet en af de helt gode kampagner frem, hvor du kan sikre dig gratis freebet.
 
Bwin giver magten i hænderne på spillerne, og det er helt op til dig selv, hvor mange freebets du vil have. Læs med herunder, for at finde ud af hvordan du kan sikre dig freebets i denne runde CL.

 

Bwin Freebet Champions League 2019
© Bwin

 

Hvordan får jeg freebets?

Hvis du gerne vil have muligheden for at optjene 50 kr. freebet på alle kampe i denne runde af CL, så skal du gøre følgende:

  1. Opret en konto hos Bwin – For at modtage kampagnen skal du selvfølgelig først være oprettet som spiller hos Bwin.
  2. Tilmelde dig Bwins freebet kampagne.
  3. Placere et Byg et Bet spil på CL – Dit Byg Et Bet spil skal være på minimum 150 kr. Bettet skal være på mindst 3 valg, og have et samlet odds på mindst 2.00.
  4. Modtag freebet – Dagen efter kl 12.00 vil du modtage et 50 kr. freebet pr. Byg et Bet spil du har sat op.

 
Kampagnen gælder alle CL-kampe og dit freebet kan bruges på alle sports væddemål hos Bwin.
 

Regler for kampagnen

For at kunne tilmelde dig kampagnen, er der en række regler du skal huske at følge. Kampagnen er gældende i perioden fra 10/12/2019 til 11/12/2019 kl. 20:59 Tilbuddet kan ikke anvendes med andre tilbud. Kampagnen kan bruges af både nye og gamle kunder, der har haft en succesfuld indbetaling hos Bwin.
 
For flere gældende og detaljeret regler for kampagnen, henviser vi til Bwins eget regelsæt.
 

Velkomstbonus hos Bwin

Hvis du er ny kunde hos Bwin, så kan du også gøre brug af en Bwin velkomstbonus der er ganske fornuftig! Bwin tilbyder nye spillere 100% odds bonus af deres første indbetaling op til 1000 kr. Bonussen skal gennemspilles minimum 10 gange til odds 1.70 eller højere.
 
Ikke nok med, at Bwin tilbyder bonus på din første indbetaling. Din anden og tredje indbetaling sikrer dig også bonus på 100%. Hvis du vil have bonus på anden og tredje indbetaling, skal du foretage dem indenfor 30 dage efter din første indbetaling.

Om forfatteren

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.

forrige artikel
Mr. Green: Få odds 10 på en FCK-sejr i slaget om Skandinavien
næste artikel
Darts: Odds på PDC World Dart Championships 2020