nyheder

bwin.dk: Dobbelt gevinst hvis ingen scorer

Indtil da har der ikke været målfest til VM 2018. Kun få hold har pt. været i stand til at score flere end to gang per kamp. Trods alt er kampene utrolig spændene og på høj niveau. Bwin.dk har i denne sammenhang lanceret lækkert odds bonus som giver dig mulighed for stor glæde hvis ingen af holdene scorer. Sammen med brasilianske Cafu har bwin.dk introduceret tilbud til dog, hvor du kan få op til 200 DKK i ekstra gevinst som et FreeBet. Bwin.dk sætter dermed på ny streg under deres ambition om at være den bedste bookmaker i Danmark. Overvejer du stadig om bwin.dk kunne være din ny bookmaker se nærmer på vores bookmaker bonus oversigt. Her kan du læse dig frem til alle informationer og se alt om fordele og ulemper hos bwin. I denne omgang vil dog se på denne bwin bonus hvor du vinder stort hvis ingen scorer.
 

0:0 Bwin Bonus uafgjort VM 2018
© Bwin

 

Få freebet hvis kampen ender 0:0!

Det danske landshold har stor chance for at gå videre tl ottendedelsfinalerne hvis man blot vinder point mod Frankrig eller hvis Australien ikke vinder mod Peru. Alt er muligt og vi krydser fingerne for at Danmark går videre fra gruppespillet. Måske Danmark måske endda går videre med et 0:0 mod Frankrig. Bwin.dk giver dig dobbelt gevinst som et FreeBet op til 200 DKK hvis en kamp du har spillet på ender 0:0. Hvad venter du på? Prøv kræfterne hos bwin.dk og tilmeld dig kampagnen.
 
Sådan gør du:

  1. Tilmeld dig kampagnen
  2. Placér et 50 DKK kombi væddemål som kun indeholder valg på 1X2
  3. Sørg for at et af dine valg er uafgjort.
  4. Hvis (et af) din/dit uafgjorte valg ender 0-0, vil bwin.dk give dig dobbelt gevinster som et FreeBet op til 200 DKK.

Hvad venter du på? Håb på 0:0 og få din ekstra gevinst!
 

1000 DKK startbonus

Bwin er kendt for at give deres kunder den bedste betting oplevelse! Alt fra kampagner, freebets og velkomstbonusser er seværdig. Spil hos bwin.dk og få glæde af en dejlig velkomstbonus på op til 1000 DKK! Registrer dig her og få en dejlig bwin startbonus på hele 1000 DKK! Du skal blot oprette dig som ny kunde og indsætte for mindst 100 DKK. Efterfølgende modtager du direkte en bonus på 100% op til 1000 DKK! Prøv din ekspertviden indenfor sportens verden og opret dig i dag.

 

forrige artikel
Unibet.dk: Free Bet til VM!
næste artikel
888sport.dk : Den russiske mission! Spil på VM 2018!