nyheder

Bwin: Få ekstra bonus hvis begge hold scorer

FC Nordsjælland har været i rigtig god form i dette forår, men trænerne vokser trods alt ikke ind i himlen for Kasper Hjulsmands unge mandskab, der sidst måtte nøjes med et nederag på 1-3 ude til FC Midtjylland, for holdet har dermed tabt to kampe i træk. Hvad mon kampen bliver mod top holdet fra København?

  
FC København har formegentlig allerede vundet mesterskabet i den hjemmelige liga for mange måneder siden dog vil der på fredag først være gjort arbejdet færdig hvis udeholdet kan snuppe et point fra Right to Dream Park i Faum. Kan løverne gøre det og kåre sig som dansk mester 2017?

 

Bwin Superliga tilbud FCN - FCK
© Bwin

 
I denne kamps anledning skyder bwin fredagsbomben af sted. Du kan score lækkert ekstra bonus hvis begge hold kan score i denne kamp. Hos bwin kan du i denne uge få en betting bonus på op til hele 250 DKK. De eneste der skal ske er at hver hold mindst scorer engang.

 
Det er meget enkelt at deltage. Tilmeld dig kampagnen under ”Min Konto / Mine Kampagner” og spil et væddemål inden kampstart på ovenfor nævnte kamp mellem de to hold for et minimum indsats på 10 DKK.

 

Følgende betingelser skal opfyldes:

  • Tilmeld dig kampagnen
  • Spil et gyldigt pre-match væddemål på FC Nordsjælland mod FC København inden kampstart
  • Begge holder scorer inde i kampen

Hvis disse punkter er opfyldt vil bwin booste din gevinst med op til 250 DKK. Bonussens som vil svare til 25% af nettogevinsten vil blive udbetalt indenfor 24 timer og skal kun omsættes tre gange til en minimum odds på 1.70.

 
Gå ikke glip af dit Superliga boost og spil hos bwin.dk. Husk at tilbuddet kun gælder hvis du har tilmeldt dig kampagnen under ”Min Konto”.

 
Bwin som på det sidste har haft en del gode kampagner i anledning af Superliga kampene, har vundet i popularitet på vores marked. Er du på udgik efter en ny bookmaker burde du tage et nemmere gik på vores sammenligning her på siden. Bwin er helt klart en vores favorit, prøv dig selv at se hvilken der passer bedst til dig.

 

Bwin velkomstbonus

Som nævnt er bwin tilbage med gode tilbud især til den hjemmelige Superliga, derudover spændene live odds og et kæmpe sportsmarked fra hele verden. Mange kampagner og høje odds er med til at skabe en helt unikt oplevelse. Bwin er uden tvivl en seriøst og god bookmaker som man burde give chancen. Kom godt i gang og opret en konto hos bwin.dk idag og få en velkomstbonus på op til 1000 DKK. Gå ikke glip af bwin bonus på helle 100% på op til 1000 DKK til alle nye bruger. Opret dig i dag og sikrer dig startbonus hos bwin.dk.

forrige artikel
Kan Manchester United vinde første opgør?
næste artikel
Hvem bliver den næste præsident i Frankrig?