bwin nyheder

Hvem vinder EM? Spil med hos Bwin og få et 100 kr. Freebet

Nu er der ikke længe til, at sommerens EM-slutrunde skydes i gang rundt om i Europa. Begivenheden er kæmpe stort for fodboldelskere, og især oddsere! Der er naturligvis et hav af spilmuligheder, tilbud og EM 2020 odds hos de mange bookmakere, og lige nu kan du få et 100 kr. freebet, når du spiller 100 kr. på vinderen af EM hos Bwin!
 
Tilbuddet gælder både nye og eksisterende kunder, og alt du skal gøre for at modtage denne betting bonus, kan du læse lige herunder!

Bwin: Hvem vinder EM?
© Bwin

Sådan får du et 100 kr. freebet til EM

Som nævnt tilbyder Bwin et 100 kr. freebet til EM 2020 til alle spillere, når de placerer et 100 kr. væddemål på hvem der vinder EM 2020. Så ikke nok med at du har muligheden for at oddse på din klare favorit til Europamesterskabet, så får du også et 100 kr. gratis freebet oveni hatten, som du kan bruge på et valgfrit væddemål i løbet af EM-slutrunden.
 
For at spille modtage et 100 kr. freebet til EM 2020 hos Bwin, skal du gøre følgende:
 

  • Login eller opret en konto hos Bwin
  • Placer et væddemål på 100 kr. på hvem du tror vinder EM 2020
  • Modtag et 100 kr. freebet som skal bruges i løbet af EM-slutrunden

 
Sværere er det altså ikke!
 

Hvem er favoritterne til EM 2020?

Det siger sig selv, at bookmakerne ikke absolut er den gyldne standard for fodboldprognoser, men der er ingen tvivl om, at de adskiller de bedste fra de dårligste hold i turneringen. Og selv om der er utallige muligheder for at vurdere favoritterne til at vinde EM 2020, vil mange fans, der har lyst til at oddse, vende deres opmærksomhed mod bookmakerne.
 

Frankrig og England er storfavoritter

Og det ser ud til, at mange af bookmakerne er lige så optimistiske omkring Englands chancer for at vinde turneringen som visse eksperter og tilhængere tilsyneladende er. Gareth Southgates hold kom hurtigt igennem kvalifikationen, vandt syv af deres otte kampe og scorede 37 mål for at sikre sig en plads i slutrunden. Three Lions er dog blevet placeret i gruppe D og er blevet trukket sammen med Kroatien og Tjekkiet, to hold, som har formået at spille op mod englænderne de seneste år. Bwin har odds 6.00 på England, og kun et landshold har lavere odds – nemlig Frankrig.
 
Les Bleus har vundet EM to gange i historien og blev nummer to i 2016. En sejr til sommer ville bringe dem på niveau med Tyskland og Spanien med tre mesterskaber. Didier Deschamps’ hold vandt seks af deres kampe og spillede én uafgjort på deres vej til at vinde VM i 2018, hvor de slog Kroatien 4-2 i finalen og løftede det ikoniske trofæ for anden gang nogensinde. Bwin giver odds 5.50 på Frankrig som vinder af EM 2020.
 
Belgien har odds 6.50 hos Bwin til at vinde EM 2020 og dermed få deres første store trofæ i historien, efter at de tidligere har tabt finalen i 1980 og sluttede på tredjepladsen ved VM i 2018. De Røde Djævle er helt sikkert en af de mest talentfulde trupper i verden med spillere som Eden Hazard, Kevin De Bruyne og Romelu Lukaku, og er af mange blevet tippet til endelig at få deres gyldne generation til at vinde et stort trofæ.
 

Danmark som underdog?

En af de mange underdogs til årets slutrunde er selvfølgelig Hjulmand og co., der med odds 29.00 på Danmark hos Bwin er blandt top-10 favorithold til at vinde. Det danske hold har imponeret og ser ud til at være velspillende og taktisk bedre rustet end tidligere slutrunde. Hvis vi skal vinde EM for anden gang i historien, får vi måske ikke en bedre chance end netop nu?
 
Der er mange kandidater, og det er helt op til dig at vælge din favorit. Lige meget om du gætter rigtigt eller forkert, så kvalificerer dit 100 kroners væddemål på vinderen af EM 2020 dig til et gratis freebet!
 
God fornøjelse!

About the author

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.
forrige artikel
EM-konkurrence: Spil med om 250.000 kr. hos Nordicbet
næste artikel
Danmark – Finland: Scor freebets og PS5 med OnsideBetting