bwin nyheder

Bwin: Få odds boost på England – Skotland

Der er vaskeægte rivalopgør på programmet, når England hjemme på Wembley Park tager i mod naboerne fra nord, i gruppe D’s anden spillerunde. Med Bwin kan du lige nu få hele tre forskellige odds boost på kampen – hvad end du er eksisterende eller ny spiller.

Der er altså tale om hele tre forhøjede odds hos Bwin, hvor du blandt andet kan spille på at Skotland er foran ved pausen, eller at England vinder begge halvlege. Find ud af hvordan du spiller med de bedste EM 2020 odds herunder.

Bwin england skotland odds boost 1
Bwin england skotland odds boost 2
Bwin england skotland odds boost 3
© Bwin

Sådan får du hele tre odds boost på kampen

Som nævnt tilbyder Bwin hele tre oddsboost på opgøret mellem England og Skotland, og for at du kan spille med forbedrede odds, så er det selvfølgelig vigtigt, at du først og fremmest har en konto hos Bwin. Hvis du ikke er eksisterende kunde, kan du også gøre brug af en Bwin velkomstbonus på op til 500 kr., når du opretter dig.

Det første odds boost er på et såkaldt ‘build a bet’-væddemål, og derfor er der flere scenarier der skal opfyldes, for at bettet går hjem. De tre forskellige odds boost på kampen er følgende:

  • “England scorer mindst tre mål, over 10,5 hjørnespark og Skotland får flest bookinger” (odds 9.00)
  • “Skotland er foran ved pausen” (odds 9.00)
  • “England vinder begge halvlege” (odds 3.00)

Med tre forskellige scenarier i odds boost, er der altså god chance for, at du kan ramme rigtigt på én af dem.

Optakt til England – Skotland

Raheem Sterling scorede det eneste mål i kampen mod Kroatien i søndags, da England indledte sin gruppe D med en vigtig sejr på Wembley. I virkeligheden var det en forholdsvis komfortabel kamp for Three Lions mod et kroatisk hold, der havde svært ved at finde inspiration i den sidste tredjedel. Der var dog masser af positive ting ud over resultatet, idet Kalvin Phillips udmærkede sig på midten af banen. Samtidig fandt Sterling vej til mål på trods af sin ustabile form for Manchester City i sidste sæson.

Gareth Southgates mandskab vil nu sigte efter anden sejr i træk ved EM 2020, hvilket ville lette presset forud for deres sidste kamp i gruppe D mod Tjekkiet den 22. juni. England har faktisk vundet de seneste syv kampe i alle turneringer og har kun indkasseret ét mål i løbet af perioden., Det faktum, at Ben Chilwell og Jadon Sancho ikke engang var med på bænken mod Kroatien, er en klar indikation af styrken i den nuværende trup.

Skotterne blev bombarderet af Schick

Skotterne havde deres øjeblikke i Glasgow, men de indkasserede dog end scoring sent i første halvleg til Patrik Schick. i Bayer Leverkusen-angriberen scorede et fantastisk langskudsmål til 2-0 tidligt i anden halvleg, og Clarkes hold kunne ikke svare igen på Hampden Park. Skotland, der afslutter deres kampe i gruppe D mod Kroatien den 22. juni, spiller deres første EM siden 1996. Dengang mødte de ogsåEngland i gruppespillet. Det er skotternes første store turnering siden VM i 1998.

Clarke’s hold har altid været outsidere i forhold til at få en top to-placering i gruppe D, men et positivt resultat på fredag vil give dem mulighed for at komme med i kampen om anden- eller tredjepladsen inden den sidste kamp mod Kroatien. Skotterne vil uden tvivl være tændte til at tage imod deres rivaler fredag aften, men det er endnu uvist, om de har kvalitet nok til at forstyrre et engelsk hold. Et engelsk hold der måske faktisk er lidt forsigtige med at toppe gruppen, når man tænker på, at Portugal, Frankrig eller Tyskland kan vente i ottendedelsfinalen.

God kamp!

Om forfatteren

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.

forrige artikel
Få freebet til Danmark – Belgien med OnsideBetting
næste artikel
Mr. Green giver odds 15 på dansk sejr over Rusland