nyheder

Superliga odds: Bwin ude med oddsboost på FCM-FCN

Der har været målfest de seneste to gange, når FC Midtjylland og FC Nordsjælland har mødt hinanden i Superligaen. Bliver det alle gode gange tre, så venter der en mulighed for et godt odds boost hos Bwin.
 
Bwin har til kampen forhøjet oddset på, at begge hold scorer i første halvleg. Et odds der gik hjem i de seneste to kampe.
 
Her kan alle Bwin-spillere nu få fingrene i denne bonus, da der er tale om en bonus uden indbetaling.
 

Bwin odds boost
© Bwin

 

FCM – FCN odds

Kommer der en målfest i årets sidste superligakamp? FC Midtjylland og FC Nordsjælland runder 2020 af med årets sidste superligakamp, inden jule- og vinterpausen sætter ind i Danmark.
 
Hvis traditionerne, nu vi er ved julen, holder stik, så kan der meget vel komme gaver i form af mål, hvilket er højaktuelt i forhold til det forhøjede odds fra Bwin.
 
FC Nordsjælland uddelte en snitter i det sidste opgør, da de hjemme slog de danske mestre med hele 4-1. Dermed fik nordsjællænderne og revancheret sig fra det forrige opgør, hvor midtjyderne vandt målfesten med hele 6-3.
 
I begge de opgør har første halvleg budt på tre scoringer – hvor begge hold er kommet på tavlen allerede i første halvleg.
 
Hjemmebanen spiller ikke en stor rolle i det store billede. 4-1 sejren var FC Nordsjællands første over FC Midtjylland i hele 15 kampe. Så er du ude i en 1X2, så taler oddsstatistikken kraftigt for en sejr til FC Midtjylland.
 

Bwin Superliga odds boost: Sådan får du det

For at du kan få denne betting bonus fra Bwin skal du vælge det forhøjede odds på det konkrete spil. Det gør du således:
 

  1. Klik dig ind på Bwin
  2. Vælg det forhøjede odds
  3. Placer et bet på begge hold scorer i første halvleg i FCM – FCN

 
Oddsboost er underlagt en række regler og vilkår. Du kan ikke kombinere odds boostet med belønninger af andre former.
 
Det forhøjede odds kan være underlagt begrænsninger. Odds boost er kun tilgængelige ved spil for rigtige penge.
 
Gevinsterne fra dit odds boost bliver udbetalt i form af et freebet eller odds bonus på op til 1.000 kr.
 

Ny Bwin-spiller: Få op til 500 kr. i bonus

Har du ikke en Bwin-konto endnu? Hvis du ikke er Bwin-spiller endnu, så kan du lige nu oprette en bruger og få en Bwin bonus på 100% op til 500 kr., når du opretter dig og foretager din første indbetaling.
 
Her giver Bwin 100% indbetalingsbonus op til 500 kr., som du får i form af et freebet.
 
Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder. 18+.
 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Få odds boost på AC Horsens - Brøndby med Betfair
næste artikel
ComeOn!: Få fem freebets til Boxing Day!