nyheder

Fredagstilbud – Bwin booster din gewinst!

Det er næsten bleven til et fast del af oddset ugen. Bwins fredagstilbud har etableret sig til en fantastik kampagne som mange spillere er glad for. Mange kender bookmakeren allerede fra andre lande og ikke mindst pga. deres sponsorater i Real Madrid og AC Milan. Nu er bwin landet på det danske marked og har kunne etablere sig i rekord hurtig tid. Ikke uden grund har bwin kunne nappe stor sympati hos de danske spillere. Deres kendte og allerede flere gange omtalte fredagstilbud er en fantastik kampagne til alle dem der holder med den hjemmelige fodbold liga.

  

Bwin – en favorit bookie med fokus på Superligaen

Bookmakeren bwin som siden opstarten i 1997 har formået at vokse fra år til år har etableret sig som en af de mest populære bookies på markedet. Har du allerede oprettet dig, vil du allerede have lagt mærke til hvor mange odds og hvilket kæmpe live odds marked bwin byder. Uanset hvilke spil du foretrækker byder bwin på det der passer bedst til dig. Udover dette har du mulighed for spille fra smartphone lige meget om iPhone eller Android. Har du ikke oprette profil hos bwin? Prøv at se på vores side hvor vi sammenligner næsten alle bookmakere på det danske marked. Hvem passer mon bedst til dig?

 

Bwin Fredagstilbud - ekstra gevinst
© Bwin

 

I denne uge har bwin lagt op til fredagstilbuddet til kampen mellem Silkeborg IF og FC Helsingør. Du kan score fantastisk ekstra betting bonus hvis der bliver scoret flest mål i 2. halvleg. Hos bwin kan du i denne uge få en bonus på op til hele 250 DKK. De eneste der skal ske er at bliver scoret flest mål i anden halvleg.
 
Det er meget enkelt at deltage. Tilmeld dig kampagnen under ”Min Konto / Mine Kampagner” og spil et væddemål inden kampstart på ovenfor nævnte kamp mellem de to hold for et minimum indsats på 10 DKK.

 

Følgende betingelser skal opfyldes:

  • Tilmeld dig kampagnen
  • Spil et gyldigt pre-match væddemål på Silkeborg IF mod FC Helsingør inden kampstart
  • Der bliver scoret flest mål i 2. halvleg

Hvis disse punkter er opfyldt vil bwin booste din gevinst med op til 250 DKK. Bonussens som vil svare til 25% af nettogevinsten vil blive udbetalt indenfor 24 timer og skal kun omsættes tre gange til en minimum odds på 1.70.
 
Gå ikke glip af dit Superliga boost og spil hos bwin.dk. Husk at tilbuddet kun gælder hvis du har tilmeldt dig kampagnen under ”Min Konto”.

 

Bwin velkomstbonus

Som nævnt er bwin tilbage med gode tilbud især til den hjemmelige Superliga, derudover spændene live odds og et kæmpe sportsmarked fra hele verden. Mange kampagner og høje odds er med til at skabe en helt unikt oplevelse. Bwin er uden tvivl en seriøst og god bookmaker som man burde give chancen. Kom godt i gang og opret en konto hos bwin.dk idag og få en velkomstbonus på op til 1000 DKK. Gå ikke glip af bwin bonus på helle 100% på op til 1000 DKK til alle nye bruger. Opret dig i dag og sikrer dig startbonus hos bwin.dk.

forrige artikel
Free bets på Premier League hos Unibet
næste artikel
Spil risikofrit på mobilen hos NordicBet