nyheder

Bwin Freebet 25 DKK helt gratis

Det sker ikke tit men hos bwin kan du få en helt gratis freebet på hele 25 DKK uden indbetalingskrav eller lignende. Det eneste du skal gøre er at oprette dig hos bwin og vælge hvilken bil (!) der vinder løbet. Det lyder mærkeligt men er rigtig nok. Bwin som har haft en del fantastiske tilbud i de sidste uger har lanceret en film hvori to biler, en sort og en gul, kører race. Du vælger hvilken der vinder og modtager direkte en freebet på 25 DKK.

Et fantastik tilbud som vi ikke finder tit. Hvis du overvejer en ny bookie er dette en perfekt mulighed for at komme godt i gang fra starten. Se nærmer på vores side for at se hvilken bookmaker der passer bedst til dine vilkår. Bwin som uden tvivl er en af de bedste på markedet er ikke uden grund så populært.

Bwin Sort eller Gul
© Bwin

Sort eller gul?

Det lyder næsten utroligt men er fuldstædig sandt. Se filmen på bwin kampagneside og vælg efterfølgende hvilken bil vinder. Tilbuddet gælder for både nye og eksisterende kunder. Hvis du ikke har oprettet dig som bruger hos bwin er du nødt til at oprette først. Efterfølgende vælger du enten sort eller gul på kampagneside og modtager automatisk krediteret dit freebet på 25 DKK. Dit freebet kan bruges på alle sportsvæddemål på bwin.dk og er skal bruges indenfor 7 dage. Hvis du har oprettet bruger er det meget nemt at deltage. Det eneste du skal gøre er som sagt at afgive dit bud på kampagnesiden med dit gæt af den rigtige bil, sort eller gul.

Bwin – top bookmaker med kæmpe sportsmarked

Bookmakeren bwin har siden opstarten i 1997 formået at vokse fra år til år har etableret sig som en af de mest populære bookies på markedet. Hvis du allerede har oprettet dig, vil du have lagt mærke til hvor mange odds og hvilket kæmpe live odds marked bwin byder deres kunder. Uanset hvilken sportsgren eller spil du foretrækker har bwin med garanti det der passer bedst til dine krav. Udover dette har du mulighed for spille fra smartphone lige meget om iPhone eller Android. Har du ikke oprette profil hos bwin? Prøv at se på vores side hvor vi sammenligner næsten alle bookmakere når det kommer til betting i Danmark. Hvem passer mon bedst til dig?

Bwin velkomstbonus

Som nævnt er bwin tilbage med gode tilbud især til den hjemmelige Superliga, derudover spændene live odds og et kæmpe sportsmarked fra hele verden. Mange kampagner og høje odds er med til at skabe en helt unikt oplevelse. Bwin er uden tvivl en seriøst og god bookmaker som man burde give chancen. Kom godt i gang og opret en konto hos bwin.dk idag og få en Bwin bonus på op til 1000 DKK. Gå ikke glip af bwin bonus på helle 100% på op til 1000 DKK til alle nye bruger. Opret dig i dag og sikrer dig startbonus hos bwin.dk.

forrige artikel
Kæmpe odds på Brøndby mod AGF hos betfair!
næste artikel
Forhøjede odds på Mayweather vs. McGregor hos betfair