nyheder

bwin.dk: Få freebet hvis dit kombi væddemål taber!

Spil Super-Kombi væddemål hos bwin.dk og få mere ud af dine odds. Bwin.dk har lanceret super fedt tilbud – hvem har ikke prøvet at tabe et kombispil fordi kun ét af dine hold ikke leverede? Det behøver aldrig at ske igen! Spil hos bwin.dk og nyd af en dejlig freebet bonus hvis dit væddemål taber. Bwin som har etableret sig som en af de foretrækkende bookmaker hos os har en kampagne som vil glæde mange spillere. Går du op i kombi-væddemål vil du med glæde tage imod denne seværdig bonus. Bwin som vi allerede har omtalt flere gang her på siden, tæller helt klart top 3 hvis de gælder bookmaker i Danmark. Har du allerede oprettet bruger eller ønsker du ny bookmaker? Hvis du Ikke allerede har oprettet konto hos bwin kan vi anbefale at tilmelde dig via vores hjemmeside. Du kan dermed gavne af en fantastisk bwin velkomstbonus på op til 1000 DKK. Er du ikke sikkert hvilken bookmaker der passer bedst til dig se nærmere på bonus sammenligning hvor vi ser nærmer på alle store bookmaker. Find den bookmaker der passer bedst til dig her på vores side.
 

Bwin Super Kombi
© Bwin

 

Spil Super Kombi hos bwin.dk

Spil alle sportsgrene lige meget om fodbold, håndbold eller US Sports hos bwin.dk og få freebet hvis et hold skrotter dit kombi væddemål.Hvem har ikke prøvet dette før, du har spillet et kombi væddemål og alle odds er gået op kun den ene sidste kamp skuffer og du går glip af den store gevinst. Bwin.dk giver dig nu en forsikring hvis et hold skrotter dit kombi væddelmål. Spil et væddemål med 5 eller flere hold, uanset hvilken sportsgren. Taber et hold i dit væddemål giver bwin.dk penge retur i form at et freebet på op til 200 DKK.

 1. Tilmeld dig kampagnen.
 2. Sæt et kombi væddemål med mindst 5 valg på 1X2-markedet for mindst 25 kr. – med en minimum odds på 1,20) pr. valg
 3. Hvis du vinder, beholder du alt. Hvis kun ét af dine valg taber, refunderer bwin.dk din indsats som et FreeBet

 

Regler og vilkår

 • For at kunne tage del i denne tilbud skal en deltager, som er berettiget til at deltage, (som defineret nedenfor) placere et gyldigt væddemål (som defineret nedenfor) i tilbudsperioden.
 • Deltageren skal være:
  • mindst 18 år gammel
  • være bosat i Danmark
  • eksisterende eller ny ”rigtige penge-kunde” hos www.bwin.dk

En gyldigt væddemål er et væddemål, der opfylder følgende betingelser:

 • Minimum indsats er på 25 DKK.
 • Væddemålet skal mindste indeholde 5 kampe.
 • Kun væddemål placeret på 1X2-markedet er gældende.

How to:
Hvis en berettiget spiller placer et gyldigt væddemål I kampagneperioden og et hold taber i kombi væddemålet: Vil bwin.dk krediterer kunden med op til 200 DKK i freebet. Bwin giver freebet tilsvarende til 100% af indsatsen.

 

Bwin velkomstbonus

Hvis du heller vil tage brug af af bwin bonus er du velkommen til at gøre dette. Prøv din ekspertviden indenfor sportens verden og opret dig i dag. Bwin overfør en 100% startbonus på op til 1000 DKK til alle nye bruger. Opret dig i dag og sikrer dig velkomstbonus hos bwin.dk.

forrige artikel
Nordicbet udlodder den ultimative US Sports Road trip
næste artikel
Cashback for kombispil hos jetbull.dk! Spil idag!