nyheder

Freebet hos Bwin.dk – hver eneste dag! Spil på tennis nu

Tennis sæsonen er tæt på at være færdig og vi ser med stor glade mod sæsonens store finale i London. Selvom alle de store Grand Slam er blevet spillet, er der stadig mange af de lidt mindre tuneringen i gang hvor tennis stjernerne kæmper om de sidste point. Vores danske Caroline Wozniacki er pt. i gang med spille turnering i Hongkong. Caronline som ligger nummer seks i verdensranglisten, vandt 6-1, 6-1 over den tidligere Wimbledon-finalist Eugenie Bouchard på under en time. Dermed 27-årige Wozniacki der kunne vinde sidste års udgave i Hongkong s et lille skridt tættere på at forsvare titlen.
 

Spil tennis hos bwin og få et FreeBet hver dag!

Hos Bwin har du hver eneste dag mulighed for at score et Freebet på hele 50 DKK. Et utrolig godt tilbud til alle der går op i tennis. Tilbuddet er tilgængelig til den 15. Oktober og det er meget enkelt for at deltage. Du skal blot spille 5 live single tennis spil med et minimum indsats på 50 DKK med en minium odds på 2.0 og bwin giver dig efterfølgende et FreeBet på 50 DKK. Bwin som er kendt som en af markedets first-mover byder mange gode tilbud til både nye og eksisterende kunder. Især de unikke tilbud til den hjemmelige fodbold liga har en stor popularitet og det store tilbud af live odds har gjort at bwin er med til at vi med god sammvittighed kan anbefale bwin som din nye bookmaker. Hvis du ikke allerede har skaffet dig et overblik, kan du få et godt indtryk her på siden i vores bonus sammenligning.
 

Bwin tennis 555live
© Bwin

 
Hvad venter du på? Spil blot 5 live single væddemål på tennis med en indsats på mindst 50 DKK. Husk at du skal opfylde en minium odds på 2.0. De spil du placerer skal placeres og afgøres samme dag. Du modtager dit Freebet efterfølgende inden for 24 timer.
 

Bwin velkomstbonus

Som nævnt er bwin tilbage med gode tilbud især til den hjemmelige Superliga, derudover spændene live odds og et kæmpe sportsmarked fra hele verden. Mange kampagner og høje odds er med til at skabe en helt unikt oplevelse. Bwin er uden tvivl en seriøst og god bookmaker som man burde give chancen. Kom godt i gang og opret en konto hos bwin.dk idag og få en velkomstbonus på op til 1000 DKK. Gå ikke glip af bwin bonus på helle 100% på op til 1000 DKK til alle nye bruger. Opret dig i dag og sikrer dig startbonus hos bwin.dk.

forrige artikel
Spil på VM kvalifikation Danmark mod Rumænien hos betfair
næste artikel
Nordicbet har VIP Pakke til Manchester Derby på højkant