bwin nyheder

Bwin: Spil på finalen i Europa League og få et 100 kr. freebet!

Hvem skal trække det længste strå i Gdansk, når Manchester United møder spanske Villareal i årets Europa League finale? Manchester United skal spille deres første pokalfinale i tre år, når de i aften tager imod Villarreal i Europa League-opgøret i Europa League.
 
Uanset hvad udfaldet bliver, så bliver det en spændende affære med et hav at spilmulgheder og odds, når det kommer til betting i Danmark.
 
Op til opgøret har Bwin præsenteret en fed promo, hvor du kan score et gratis freebet. Alt du skal gøre er at placeret et væddemål på kampen inden den fløjtes i gang.
 

scor et live freebet til el finalen med bwin
© Bwin

Villareal – Manchester United – sådan scorer du et freebet

Du kan som nævnt sikre dig et LIVE freebet til finalen i Europa League, hvis du placerer et væddemål på kampen inden kampstart. Du skal blot spille for 100 kr. på Europa League-finalen inden kampen fløjtes i gang kl. 21.00 onsdag aften. Dereftermodtager du et 100 kr. LIVE freebet, som du kan bruge på kampen, når fløjten har lydt for første gang.
 
Du skal altså blot følge disse trin:
 

  • Spil for 100 kr. på EL-finalen mellem Villareal og Manchester United inden kampstart
  • Modtag et 100 kr. LIVE freebet
  • Brug dit LIVE freebet på kampen når den fløjtes i gang

 
Denne odds bonus fra Bwin kan bruges af både nye og eksisterende spillere. Husk dog også, at alle nye spillere også kan gøre brug af en Bwin velkomstbonus, som består af et risikofrit spil på op til 500 kr!
 

Optakt til det store brag i Gdansk

Villarreal slog Emerys tidligere hold Arsenal ud i semifinalen og fik dermed opgøret med Manchester-giganterne i hus.
De led et 2-1-nederlag mod Real Madrid på den sidste dag i La Liga-sæsonen. Men deres præstationer i semifinalen mod Arsenal burde tjene som inspiration til at skabe en overraskelse mod et veludhvilet Manchester United-mandskab. Ole og co. har jo allerede har sikret sig plads i den fineste turnering ved at slutte som nummer to i Premier League.
 
Villarreal er ubesejret i Europa League i denne sæson, og de har fundet vej til målet i 13 af deres 14 kampe. Den eneste kamp, hvor de ikke har scoret, var semifinalens returkamp mod Arsenal, som endte 0-0. Hvis de vinder i aften, kommer det til at blive Unai Emerys fjerde Europa League-titel.
 
På den anden side har Ole Gunnar Solskjærs hold en ganske stor mulighed for at afslutte en sæson, hvor de har vist markante forbedringer. Og så endda med et stort trofæ. Manchester United-lejren er veludhvilet, efter at manageren sendte en stort set uerfaren startopstilling ud til at tage imod Wolves på Premier League-sæsonens sidste dag. En kamp de i øvrigt vandt 2-1.

Om forfatteren

forrige artikel
Melodi Grand Prix 2021: Se favoritterne og sammenlign oddsene
næste artikel
Sådan får du Unibet freebet til Champions League-finalen