nyheder

Bwin giver freebet til VM kvalifikationen – Montenegro vs. Danmark

Der er oplagt til afgørende kamp i Danmarks pulje E. Hvem snupper plads to efter Polen. Vi glæder os til en afgørende kamp fra Gradski Stadion i Montenegro. Åge Hareides trup kan dog sagtens nøjes med et point, hvis Danmark i sidste kamp mod Rumænien kan få flere point end Montenegro eller vinder større, end Montenegro besejrer Polen på udebane. Træneren har dog allerede blæst til angreb, for han vil fra Montenegro med de tre point og lader os håbe på mange mål og seværdig kamp.
 
I den omvendte kamp skabte Danmark et hav af chancer, men alligevel blev det til ingen scoringen foran det montenegrinske mål. Dette havde som følge, at udeholdet tog sejren og de tre point med hjem. Nu skal Danmark forsøge at få point hjem fra heksekeddel i Montenegro, og det skal landsholdet uden angriber Nicolai Jørgensen, der misbrugte nogle store chancer mod Montenegro for et års tid siden. Feyenoord-angriberen har siden fundet målformen på landsholdet, men han sidder ude med en skade.
 

Freenet så snart Danmark scorer

Da Danmark besejrede Polen med 4-0 og Armenien med 4-1 på udebane, hvor spillet var mere direkte end tidligere, og hvor Andreas Cornelius fra sin position reelt spillede som en angriber fungerede det imponerende. Vil man holde fast i det og sætte Nicklas Bendtner på top i stedet for Nicolai Jørgensen, eller vil man i stedet gå med Yussuf Poulsen i højre og flytte Andreas Cornelius på top?
 

Bwin freebet til VM kvalifikationen
© Bwin

 

Følgende betingelser skal opfyldes

I denne kamps anledning giver bwin dig mulighed for en fantastik bonus. Du kan score lækkert ekstra bonus hvis Danmark scorer i kampen mod Montenegro.
For at tage brug af tilbuddet er det meget vigtig at du tilmelder dig kampagnen under ”Min Konto / Mine Kampagner” inden du spiller på kampen. Placer efterfølgende et væddemål inden kampstart på nævnte kamp for et minimum indsats på 200 DKK.
 

 

Bwin velkomstbonus

Som nævnt er bwin tilbage med gode tilbud især til den hjemmelige Superliga, derudover spændene live odds og et kæmpe sportsmarked fra hele verden. Mange kampagner og høje odds er med til at skabe en helt unikt oplevelse. Bwin er uden tvivl en seriøst og god bookmaker som man burde give chancen. Kom godt i gang og opret en konto hos bwin.dk idag og få en velkomstbonus på op til 1000 DKK. Gå ikke glip af bwin bonus på helle 100% på op til 1000 DKK til alle nye bruger. Opret dig i dag og sikrer dig startbonus hos bwin.dk.

forrige artikel
Spil gratis på VM kvalifikationen mellem Danmark og Montengero
næste artikel
Spil på VM kvalifikation Danmark mod Rumænien hos betfair