nyheder

Bwin freebets: Spil live på håndbold VM 2019!

Så er slutrunden 2019 startet og vi kunne glæde os over en rigitg god optakte fra begge værtsnationer. Tyskerne vandt med 11 mål mod et hold fra det forende Korea og det danske landhold kunne endda slå Chile med hele 23 mål da man vandt optakten i København med 39:16. Nu er der dog fokus på de andre hold og de modstandere der venter Danmark i slutrundens forløb. Især vil vi se med spænding på hvordan Frankrig, Spanien, Norge og Kroatien starter deres turnering. Denne weekend kan vi se frem til 22 kampe! Hos bwin.dk kan du få gratis spil hver dag ved at gøre brug af dette tilbud! Vi vil se på dette tilbud længere nede i teksten.
 

Freebet VM 2019 håndbold
© Bwin

 

Få din håndbold bonus

Er du klar til slutrunden og glæde du dig til at følge med i verdensmesterskabet 2019 så er dette tilbud perfekt til dig. Dagens betting bonus fra Bwin.dk giver dig mulighed for at score Freebet hvis du spiller live på håndbold. Placér et Live Single spil for min. 200 DKK på VM turneringen (min. odds 1.70), så giver bwin dig et 50 DKK FreeBet med det samme! Du kan gøre brug af dette tilbud én gang pr. dag indtil finalen spilles d. 27 januar. Du har dermed mulighed for at vinde stor hen ad vejen og vil få en utrolig god bonus indtil finalen i Herning. Få din bwin bonus ved at spille live på herrehåndbold vm 2019!
 
Sådan deltager du:

  • Tilmeld dig kampagnen
  • Placér et Live Single spil for min. 200 kr. (min. odds 1.70) på VM turneringens håndboldkampe
  • Få et 50 kr. FreeBet (gyldigt i 3 dage)

 
Dit FreeBet vil være på din konto med det samme efter du har placeret dit Live spil og du kan benytte dig af dette tilbud én gang pr. dag under kampagneperioden!
Alt i alt er det et rigtig godt odds bonus og hvis du elsker at se håndbold er denne kampagne oplagt til dig. Få dit Freebet ved blot at spille for mindst 200 DKK live på håndbold vm 2019!
 

Bwin velkomstbonus

Er du ikke allerede kun hos bwin kan du endda få en dejlig bonus oveni. Bwin tæller helt klart de største bookmakere på markedet og vi er derfor meget glæde for at kunne præsentere dette tilbud. Nævnte tilbud gælder både nye og eksisterende kunder. Er du ikke allerede kunde hos bwin.dk har du mulighed for at oprette dig via vores side og få en stor bwin startbonus. Opret dig med dette samme og få en dejlig bwin bonus på hele 1000 DKK! Du skal blot oprette dig som ny kunde og indsætte for mindst 100 DKK. Efterfølgende modtager du direkte en bonus på 100% op til 1000 DKK!
 

Om forfatteren

forrige artikel
Få et FreeBet - hver dag!
næste artikel
Få risikofrit spil på VM i håndbold!