nyheder

Bwin.dk: Insats retur på VAR afgørelser!

Maradona vender tilbage after at han allerde var med til at lanceret bwin bonus i starten af denne VM. I denne omgang kan du sammen bwin.dk og Maradona få penge retur hvis du taber dit single væddemål og der var et mål afvist ved VAR. Bwin fortsætter dermed deres VM kampagne med ingen mindre en argentinske legende. Kampagnen gælder både nye og eksisterende kunder. Er du stadig ikke kunde hos bwin.dk kan vi kun anbefale at du ser på vores bookmaker bonus side. Her kan du få et grundigt overblik pg få et indtryk af de tilgængelige odds bonusser og meget mere.
 

Bwin VM bonus FreeBet VAR
© Bwin

 

Penge retur ved VAR!

Diego Maradona mener, at han ville være blevet arresteret, hvis VAR eksisterede for hans Guds Hånd øjeblik i ’86 turneringen. For at gøre op for hans synder, har Maradona og bwin besluttet at tilbyde dig noget specielt. Hvis du taber dit single væddemål og der var et mål afvist ved VAR, refunderer bwin din indsats som et FreeBet. Få dermed op til 200 DKK retur hvis video dommeren kommer på banen. Dette er igen et unikt tilbud i en lang række af gode odds bonusser fra bwin i anledning af fodbold VM 2018. Tilmeld dig blot kampagnen og spil nu hos bwin.dk!
 
Sådan gør du:

  1. Tilmeld dig kampagnen 
  2. Placér et Pre-Match, 50 kr. Single væddemål på 1X2 Kamp Resultat og min. odds 1.70
  3. Hvis du taber dit væddemål og der var et mål afvist ved en VAR afgørelse, refunderer vi din indsats som et FreeBet op til 200 kr.

 

Bwin velkomstbonus

Som nævnt gælder ovenfor nævnte tilbud til både nye og eksisterende kunder. Ønsker du at komme godt væk fra starten burde du se på bwin startbonus. Velkomstbonus fra bwin.dk er lige præcis det du har brug for hvis du ønsker god start hos denne bookmaker. Registrer dig hos bwin.dk og få en dejlig velkomstbonus på hele 1000 DKK! Du skal blot oprette dig som ny kunde og indsætte for mindst 100 DKK. Efterfølgende modtager du direkte en bonus på 100% op til 1000 DKK! Prøv din ekspertviden indenfor sportens verden og opret dig i dag.

 

forrige artikel
Betsafe.dk: Riskiofrit spil på VM!
næste artikel
Unibet.dk: Free Bet til VM!