nyheder

Bwin: Spil kombinationsspil på håndbold VM og få free bets

Det er ikke tit, at vi falder over free bet kampagner, hvor kombinationsspil er tilladt, men det er ikke desto mindre det, som bwin er disket op med i deres bonuskampagne for håndbold VM for kvinder.
 
Du skal netop kombinere dig til free bets, for at få fingrene i denne betting bonus fra bwin. Eller disse free bets fra bwin, må vi hellere sige, for du kan faktisk få fat i et hver dag under VM. Læs mere herunder, så viser vi, hvad du skal gøre, for at de mange free bets kan blive dine.

 

 bwin haandbold VM 2019 free bets
© Bwin

 

Sådan får du free bets

Hvis du vil have fat i et free bet om dagen resten af VM-turneringen, så skal du blot følge disse trin, som vi har outlinet til dig, så er du køreklar med odds bonus og det hele i løbet af meget kort tid:

  1. Opret en bwin-konto – hvis du allerede har en bwin-konto, så skynd dig videre til trin 2. Hvis du ikke har en bwin-spillebruger endnu, så kan du lige nu få en med velkomstbonus på 100% op til i alt 1.000 kr. Din bwin bonus består reelt af tre indbetalingsbonusser, som kræver indbetalinger over tre dage, hvis du skal have den fulde bonus.
  2. Tilmeld dig kampagnen – du skal tilmelde dig til VM free bets-kampagnen, før du placerer dine spil.
  3. Placer dit spil – du skal placere et pre-match kombinationsspil på VM i kvindehåndbold for mindst 150 kr. Dit kombinationsspil skal mindst bestå af tre kampe og have et samlet odds på minimum odds 2.50, for at det kvalificerer sig som gældende i forbindelse med kampagnen.
    Dit spil skal både placeres og afgøres på samme dag, så du kan ikke lave kombinationer, der strækker sig over flere dage.

  4. Få dit free bet – så snart du har placeret dit kombinationsspil, modtager du et 50 kr. free bet fra bwin.
  5. Repeat – gentag processen næste dag. Du kan nemlig deltage i VM free bet-kampagnen en gang om dagen under VM. Så du kan optjene flere free bets, hvis du ønsker at deltage i kampagnen flere gange.

Det skal du huske for at få din bonus

Der er altid et par småting, som er vigtige at huske i forbindelse med deltagelsen i en bettingkampagne. I forbindelse med bonussen fra bwin skal du huske, at du ikke lave systemspil i forbindelse med dine kombinationer. Gør du det eller sætter dine væddemål med forbedrede akkumulator eller kombi+, så gælder de heller ikke.
 
Sidst men ikke mindst gælder hverken redigerede, aflyste, duplikerede, annullerede eller cash out-væddemål ikke i kampagnen.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
888sport: Få odds 10 på en Liverpool-sejr over Salzburg
næste artikel
Mr. Green: Få odds 10 på en FCK-sejr i slaget om Skandinavien