nyheder

Bwin.dk: Mål i overtiden giver FreeBet!

Bwin har lanceret deres stjerne hold inden VM 2018. Spil med Cafu, Effenberg, Maradone eller store spanske træner ikon Del Bosques! Hjernen bag Spaniens sejre i 2010 og 2012, er kendt for at træffe gode beslutninger under kampen. Del Bosques og bwin.dk giver dig fantastik betting bonus hvis du spiller live væddemål. I denne kampagne har du mulighed for at få fordoblet dine gevinster med et FreeBet på op til 200 DKK! Denne bwin bonus er utrolig seværdig og gælder både nye og eksisterende kunder. Tilmeld dig blot kampagne og få chancen på ekstra gevinster med Del Bosques og bwin.dk! Hvad venter du på?
 

Bwin.dk VM 2018 bonus overtid
© Bwin

 

Spil live og få ekstra gevinst!

VM er i fuld gang og vi har allerede set en del spændene kampe. Mange af de dem blev afgjort i overtiden og dette er grunden til at denne bwin kampagne er utrolig seværdig. Placer et live væddemål inden det 89. minut og der scores et mål i 90. minut eller senere, fordobler bwin din gevinst med et FreeBet på op til 200 DKK! Kampagnen gælder både nye og eksisternde kunder. Har du ikke oprettet bruger hos bwin.dk giver det rigtig god mening at se på vores bonus sammenligning. På vores side kan du få et grundigt overblik over alle bonusser og hvilke fordele bwin giver dig som kunde. Alt i alt er bwin.dk med det bedste valg hvis det gælder bookmaker i Danmark.
Få dit Freebet på op til 200 DKK hos bwin.dk! Spil idag og få dine ekstra gevinster!
 
Sådan gør du:

  1. Tilmeld dig kampagnen 
  2. Placér et live væddemål med min. indsats på 50 DKK og min. odds 1.70
  3. Hvis du vinder dit væddemål og der var et mål i ’90 minut eller senere, refunderer vi din indsats som et FreeBet op til 200 DKK

 
HUSK: Du kan benytte dig af dette tilbud én gang per dag under kampagneperioden!
 

Bwin velkomstbonus

Er du heller på udgik efter en stor velkomstbonus har bwin.dk lige præcis det du har brug for. Registrer dig få en dejlig bwin bonus på hele 1000 DKK! Du skal blot oprette dig som ny kunde og indsætte for mindst 100 DKK. Efterfølgende modtager du direkte en bonus på 100% op til 1000 DKK! Prøv din ekspertviden indenfor sportens verden og opret dig i dag.

 

forrige artikel
888sport.dk : Den russiske mission! Spil på VM 2018!
næste artikel
Betfair.dk: Utrolig odds hvis Danmark slår Frankrig!