nyheder

CL hos bwin.dk! FC Barcelona vs. AS Roma

Champions League er tilbage med fuld fart og nu gælder det for de sidste 8 hold i tuneringen.I denne omgang vil se på en lækkert bwin bonus til nye spillere! Fokus har kampen mellem FC Barcelona og AS Roma som spilles i aften, onsdag d. 04. april! Vi vil se på en Price Boost bonus som giver dig en odds bonus på 5.0 hvis FC Barcelona vinder mod Roma. Som nævnt gælder tilbudet dog kun nye kunder. Hvis du ikke er oprette hos bwin giver det god mening at se på vores bookmaker bonus oversigt. Vi vil dog længere nede i teksten gå ind på nævnte Price Boost tilbud til kampen mellem FC Barcelona og AS Roma!
 

Bwin price boost bonus Barca vs. Roma
© Bwin

 

Bwin giver Price Boost

Spil med Price Boost på kampen mellem FC Barcelona og AS Roma. En absolut topkamp som får ekstra spænding med denne bwin bonus! Bwin Price Boost tilbuddene er rigtige gode og altid seværdig. Opret i dag og nyd dette tilbud og mange af de andre tilbud og kampagner som Bwin byder deres kunder. Tilbuddet gælder dog kun til nye spiller og er ikke gældende sammen med andre tilmeldingstilbud. Hvis du ikke har oprettet bruger hos bwin.dk burde du i hvert fald se nærmere på dette tilbud. I denne omgang kan du få forhøjede odds på 5.0 på en sejr til Barcelona! Barcelona som tager imod Roma på hjemmebane er i sindssyg god stemning og må helt klart ses som favorit på at vinde kampen og endda hele Champions League! Tror du på Messi og Barca mandskabet? Spil hos bwin og få din Price Boost!
 

Tror du på Barca?

Sådan tager du imod din bwin Price Boost! Husk blot følgende ting og modtag odds på 5.0 hvis FC Barcelona slår AS Roma!

  1. Opret burger hos bwin.dk.
  2. Spil for maks. 100 DKK på sejr til Barcelona mod Roma.
  3. Vinder Barca får du din ekstra gevinst i form af et Freebet.

Husk at kunder som indbetaler med Moneybookers/Skrill, Neteller eller PaySafe Card ikke kvalificerer sig til denne betting bonus!
Er du heller på udgik efter en seværdig velkomstbonus på op til 1000 DKK?
 

Bwin velkomstbonus

Ovenfor nævnte tilbud er som sagt kun til nye kunder og kan ikke kombineres. Ønsker du hellere en dejlig bwin velkomstbonus er du velkommen til at bruge denne. Prøv din ekspertviden indenfor sportens verden og opret dig i dag. Bwin overfør en 100% startbonus på op til 1000 DKK til alle nye bruger. Opret dig i dag og sikrer dig velkomstbonus hos bwin.dk.

 

forrige artikel
Betfair odds tilbud! Spil på Liverpool vs. City!
næste artikel
Manchester derby hos betfair.dk! City vs. United på lørdag!