nyheder

Bwin booster oddset på storsejr til City

Manchester City tromler afsted mod det engelske mesterskab, hvor de lyseblå virker nærmest uovervindelige i øjeblikket. Nu står Wolverhampton for skud, når de to klubber mødes for anden gang i denne sæson.
 
I den anledning er Bwin ude med et odds boost på et særligt spil på kampen til odds 5.00.
 

Bwin odds boost Man City vs Wolverhampton
© Bwin

 

Sådan booster du dit odds med Bwin

Du bliver næppe rig, hvis du sætter en odds bonus på en City-sejr mod Wolverhampton. Bwin er her nede på blot odds 1.22.
 
Bookmakeren har dog forhøjet oddset på et særligt spil på kampen:
Manchester City vinder og over 4,5 mål til odds 5.00.
 
Du finder det forhøjede odds på Manchester City – Wolverhampton under Bwins kampagnesektion, hvor du vælger de daglige forbedrede odds. Du kan selvfølgelig også finde dem via genvejen på forsiden.
 
Bemærk at tilbuddet er rettet mod både nye og eksisterende spillere på Bwin. Har du dermed allerede en Bwin-bruger og har penge stående på din konto, så er der tale om en odds bonus uden indbetaling.
 

Eksklusiv bonus: Få risikofrit spil på 500 kr

Står du og ikke har en Bwin-bruger, så kan du lige nu hente et risikofrit spil på op til 500 kr. Bwin tilbyder med den aktuelle Bwin velkomstbonus en indbetalingsmatch på 100% op til 500 kr. i form af et risikofrit spil.
 
Det betyder, Bwin giver dig et risikofrit spil på op til 500 kr., hvis du taber dit første spil hos Bwin. Gør du det, så betaler Bwin dine penge tilbage i form af et freebet, som du har syv dage til at spille. Vinder du på dit freebet, så er det nettogevinsten derfra, der kan udbetales – hent uden omsætningskrav.
 

City – Wolverhampton oddsstatistik

Mens de fleste husker sidste sæson for Liverpools historiske afslutning på deres mesterskabstørke og diverse restriktioner, så var det faktisk også sæsonen, hvor Wolverhampton ikke bare en men hele to gange slog Manchester City. Faktisk tre gange, hvis vi tæller Premier League Asia Trophy-finalen med.
 
Manchester City var dog tilbage i lidt mere vante stil i denne sæson, hvor de ude vandt 3-1 over Wolverhampton i det første møde. Nu gælder det returopgøret.
 
Wolverhampton er her kravlet op på en aktuel 12. plads, hvor det er blevet til fire sejre i de seneste 10 kampe. Sejrene er primært kommet mod de øvrige midter- og bundhold, mens uafgjort mod topholdene som regel er det bedste, som Wolverhampton slipper afsted med.
 
City, ja, de er nu 12 point foran Manchester United i toppen af tabellen. Man fristes næsten til at sige, at størrelsen på sejren her afhænger af, hvor mange og hvor meget Guardiola vil spare sine spillere forud for weekendens mesterskabsbrag, når City tager imod Manchester United.
 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Mr. Green: Få risikofrit spil på FCK og FCM
næste artikel
Melodi Grand Prix 2021: Se favoritterne og de bedste odds