nyheder

Pokalturneringen: Sådan booster du dine kvartfinaleodds

Første runde af kvartfinalerne i pokalturneringen står for døren. Bwin er i den forbindelse ude med et odds boost på den nok største kamp i kvartfinalen, hvor OB møder FC Midtjylland.
 
Her skal OB forsøge at skaffe sig et godt udgangspunkt og sikre hjemmebanefordelen, når de tager imod FC Midtjylland forud for returopgøret i Herning.
 
I anledning af pokalbraget har Bwin forhøjet et særligt odds på netop kampen mellem OB og FC Midtjylland – et odds boost, der er tilgængelig for både nye og eksisterende spillere.
 

OB - FC Midtjylland odds
© Bwin

 

OB – FCM odds boost

Det forhøjede odds på OB – FC Midtjylland er på en underholdende første halvleg. Bwin har her forhøjet oddset på, at begge hold scorer i 1. halvleg til odds 4.50. Oddset er forhøjet fra odds 4.00.
 
Du finder det forhøjede odds på OB – FC Midtjylland via ikonet ”forbedrede odds”. På computeren finder du genvejen i venstre side af skærmen, mens du via mobilen finder det i slideren lige under de igangværende kampe.
 

 

Pokalodds: Sådan fordeler oddsene sig!

Hvis du er i tvivl om, hvor du skal sætte dit kryds og din oddset startbonus, så kan du her se, hvordan oddsene fordeler sig på de fire kvartfinalekampe.
 
Måske lidt overraskende er der hele to hold med, som ikke til dagligt spiller i Superligaen. 1. divisionsholdet Fremad Amager og 2. divisionsholdet B93 er nemlig blandt de otte tilbageværende hold, der kæmper om pokalen og en billet til Europa.
 
Fremad Amager møder her de forsvarende pokalmestre fra SønderjyskE, der satser stort på at gentage pokaltriumfen, mens 2. divisionsholdet fra B93 ude møder et af Superligaens tophold i form af AGF.
 

Pokalturneringen 1 X 2
Fremad Amager – SønderjyskE 3.60 3.50 1.87
AGF – B93 1.18 6.00 12.00
OB – FC Midtjylland 3.75 3.25 1.90
Vejle – Randers FC 3.20 3.20 2.10

 

Sådan får du 500 kr. til pokalkampene

Hvis du ikke har en Bwin-bruger, så kan du lige nu få en Bwin bonus på op til 500 kr. Bwin matcher nye spillers første indbetaling med 100% op til 500 kr. i form af et risikofrit spil.
 
Det betyder, at hvis du taber dit risikofrie spil på op til 500 kr., så tilbagebetaler Bwin det i form af et freebet, som du har syv dage til at spille. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.
 
Anden runde af kvartfinalerne i pokalturneringen spilles onsdag den 10. marts og torsdag den 11. marts.
 
Oddsene er opdateret onsdag den 10. februar kl. 12:00.
 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Få 100 kr. freebet på Australian Open 2021 med Cashpoint
næste artikel
Mr. Green giver cash bet på Premier League-topkampene