nyheder

Bwin booster odds på PSG – FC Barcelona

FC Barcelona drager til Parc des Princes i Paris onsdag aften med den noget nært umulige opgave at vende deres ottendelsfinale i Champions League mod Paris Saint-Germain.
 
I anledning af braget tilbyder Bwin lige nu to odds boost på to forskellige udfald til kampen.
 

Sådan får du odds boost hos Bwin

Det er uden tvivl et spændende opgør, vi har i vente onsdag aften. De catalanske giganter tager til Paris, hvor Mbappe og co. venter. PSG vandt den første runde af ottendelsfinalen med hele 4-1 på Camp Nou, og dermed er Barcelona kommet på noget af en opgave, når den anden runde venter i aften.
 

PSG Barcelona odds boost bwin 2
© Bwin

Oddsene er fra 10. marts kl. 10.00. Vær opmærksom på, at oddsene kan ændre sig op til kampstart
 
Vi har fundet en ganske særlig promo hos Bwin, hvor du kan få odds boost på to udfald af kampen. Det første udfald er “Kylian Mbappe og Lionel Messi scorer” hvilket er boostet fra 4.25 til odds 4.50. Med den målform begge angribere er i, ser vi sagtens at det udfald er realistisk. Begge spillere scorede også i den første runde af ottendelsfinalen, hvor den unge franskmand nappede et hatrick, og argentineren scorede på straffespark, og dermed har holdt en smule håb i live hos catalanerne.
 

PSG Barcelona odds boost bwin 1
© Bwin

Oddsene er fra 10. marts kl. 10.00. Vær opmærksom på, at oddsene kan ændre sig op til kampstart
 
Det næste udfald af kampen, som Bwin har boostet oddset på er “PSG er foran ved pausen og vinder kampen” som er boostet fra 3.40 til odds 4.25. Så hvis du tror, at PSG har godt styr på spanierne på Parc De Princes, så er odds boostet her noget for dig! Lige meget hvad, så har du to odds boost til kampen, som i den grad er realistiske.
 
Bemærk at odds boost til kampen kan anvendes af både nye og eksisterende spillere hos Bwin. Så der er altså ikke tale om en egentlig betting bonus, men derimod forhøjede odds der kan bruges af alle.
 
Oddsene er senest opdateret kl. 10.00 d. 10. marts – oddsene kan ændre sig op til kampstart
 

Få også en Bwin bonus på 500 kr

Er du derimod ikke allerede spiller hos Bwin, så husk at kan kan modtage et risikofrit spil på op til 500 kr. Her er der altså tale om en Bwin velkomstbonus hvor du får matchet din første indbetaling 100% op til 500 kr. i form af et risikofrit spil.
Med et risikofrit spil på op til 500 kr, får du dit indksud dit tilbage i form af et freebet, hvis du taber på dit første bet. Dit free bet skal spilles indenfor syv dage.
 

Om forfatteren

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.

forrige artikel
Brøndby – FCK: Vælg din vinder til odds 5.00
næste artikel
Mr. Green: Odds 8.00 på både PSG og Barcelona