nyheder

Bwin.dk: Spil på Real Madrid vs. Juventus!

Returkampen er klar og vil ser på kampen mellem Real Madrid og Juventus! Kan de italienske mestre skabe sensation og booke billet til semifinalen? Eller bliver det en sejr til de kongelige der allerede har en perfekt udgangssituation efter at have vundet på udebane med 3:0? Bwin.dk som vi anbefaler varmt giver Price Boost bonus på nævnte UEFA Champions League kamp på onsdag! Tilbuddet gælder alle nye kunder hos bwin.dk og giver dig mulighed for at score en kæmpe odds på 6.0 hvis Real vinder kampen på Santiago Bernabeu! Hvis du ikke er kunde hos bwin og stadig overvejer giver det rigtig god mening at se på vores bwin bonus for at få en detaljeres overblik over bonus kravene, indbetalingsmuligheder, kundeservice og m.m.
 

Price Boost bonus hos bwin.dk Real vs. Juventus
© Bwin

 

Vinder Real på hjemmebane?

Kampen er nok noget af de bedste i europæisk klub fodbold og der mange der vil sidde foran tvskærmene for at heppe på deres hold. Lige meget om man holder til Ronaldo eller Higuain, uden tvivl er begge hold absolut tophold hvis det gælder i Europa! Hos bwin.dk har du i denne omgang for at gavne at fantastik odds bonus hvis du tror på sejr til Real Madrid!

  • Tilbuddet gælder nye kunder hos bwin.dk
  • Odds 6.0 hvis Real vinder mod Juventus
  • Maks. indsats på 100 DKK

Opret i dag og nyd Price Boost tilbud og mange af de andre tilbud og kampagner som Bwin byder deres kunder. Tilbuddet gælder dog kun til nye spiller og er ikke gældende sammen med andre tilmeldingstilbud. Hvis du ikke har oprettet bruger hos bwin.dk burde du i hvert fald se nærmere på dette tilbud.
 

Sådan gør du:

  1. Opret burger hos bwin.dk.
  2. Spil for maks. 100 DKK på sejr til Real Madrid på hjemmebane mod Juventus.
  3. Vinder Madrid får du din ekstra gevinst i form af et Freebet.

Husk at kunder som indbetaler med Moneybookers/Skrill, Neteller eller PaySafe Card ikke kvalificerer sig til denne betting bonus!
Er du heller på udgik efter en seværdig velkomstbonus på op til 1000 DKK?
 

Bwin velkomstbonus

Ovenfor nævnte tilbud er som sagt kun til nye kunder og kan ikke kombineres. Ønsker du hellere en dejlig bwin velkomstbonus er du velkommen til at bruge denne. Prøv din ekspertviden indenfor sportens verden og opret dig i dag. Bwin overfør en 100% startbonus på op til 1000 DKK til alle nye bruger. Opret dig i dag og sikrer dig din bwin velkomstbonus!
 

forrige artikel
ManCity vs. FC Liverpool! Forhøjede odds hos betfair.dk!
næste artikel
Unibet.dk: Europæisk fodbold forsikring