nyheder

Bwin Predictor – denne gang til Confed Cup finalen

Confed Cup i Rusland er næsten ved at være slut. Portugal kunne ikke forsætte sejrstimen og tabte mod Chile efter straffesparkskonkurrencen. Dermed er Sydamerika mestrene fra Chile det første hold der står klar til finalen mod enten Tyskland eller Mexico. Hos bwin kan du i anledning af Confed Cup finalen score helt op til 100.000 EUR ekstra i kontanter.

Vi har tidligere allerede introduceret til bwin Predictor hvor du har mulighed for at vinde 100.000 EUR hver uge. I sidste uge var der to spillere der kunne glade sig over hele 50.000 EUR fra bwin.

Bwin predictor
© Bwin

100.000 EUR i denne uge hos bwin

I denne uge har du muliged for igen at score 100.000 EUR hvis du blot gætter rigitg i hvilket minut, sekund og halvleg der bliver scoret for første gang i Confed Cup finalen. Hvis du gætter korrekt er med i puljen og har mulighed for at score den helt store gevinst på fantastiske 100.000 EUR.

For deltage er der er ikke mange ting der skal opfyldes. I første skal du selvfølgelig har oprettet bruger hos bwin. Hvis du Ikke allerede har oprettet konto hos bwin kan vi anbefale at tilmelde dig via vores hjemmeside. Du kan dermed gavne af en fantastisk bwin velkomstbonus på op til 1000 DKK. Tilmeld her.

Efter du har eller hvis i forvejen allerede har haft bruger er det meget nemt at deltage. Det eneste du skal gøre er at afgive dit bud på kampagnesiden med dit gæt på det korrekte minut og sekund af det første mål.

Flere gæt – flere muligheder

Ønsker du at få flere gæt skal du først benytte det første gæt, som er gratis, som svarer som en tilmelding til kampagnen. Dernæst vil du kunne tjene flere gæt for hver 75 DKK der omsættes på sportsbook til et minimumsodds af 1.70. Spiller du for 750 DKK vil du optjene 10 gæt. Spil kan placeres på hvilken som helst sport, hvilket som helst marked og hvilken som helst dag, men du vil kun modtage dine gæt dagen efter dine spil er afgjort. Dine gæt vil automatisk blive opført og kan findes under kampagnesiden. Du kan maks. optjene 100 ekstra gæt per dag.

Bwin velkomstbonus

Kom godt i gang med at spille hos bwin.dk med gode odds og masser af lækre tilbud. Opret en konto ved idag og få mest muligt ud af oplevelsen med en velkomstbonus på op til 1000 DKK. Bwin.dk overfør en 100% startbonus på op til 1000 DKK til alle nye bruger. Opret dig i dag og sikrer dig velkomstbonus hos bwin.dk.

forrige artikel
Game, Set and Match hos 888sport.dk
næste artikel
Vind 50.000 DKK hver eneste dag hos Unibet