nyheder

Bwin Predictor – 100.000 € i kontanter hver uge

På lørdag d. 10.06.2017 er Tyskland igen i gang når verdensmesteren møder op mod San Marino. Efter at det tyske mandskab på tirsdag spillede træningskamp mod det danske landshold gælder du nu for alvor. Om San Marino nu er en stærkere modstander end Danmark er mere end tvivlsomt. Tyskland, verdensmesteren fra 2014, har indtil da vundet alle fem kvalifikationskampe og ligger på første pladsen med 3 point foran Nordirland. Nu venter San Marino, fodbolddværgen har tabt alle deres kvalifikationskampe og man må ikke forvente alt for meget i denne kamps anledning. I det første opgør den 11. November 2016 fik San Marino helle 8 mål da man tabte stort mod Tyskland. Alt andet end en storsejr til tyskerne vil være en overraskelse.

  
Hos Bwin kan du i denne uges Predictor vinde 100.000 hvis du gætter det korrekte minut og sekund af det første mål i kampen mellem Tyskland og San Marino.

 

Bwin predictor
© Bwin

 
Det er meget enkelt at deltage. I første omgang er det selvfølgelig vigtig at du har oprette bruger hos bwin. Har du pt. Ikke allerede oprettet bruger hos bwin kan vi anbefale at tilmelde dig via vores hjemmeside. Du kan dermed gavne af en fantastisk bwin velkomstbonus på op til 1000 DKK.

 
Hvis du har oprettet bruger er det meget nemt at deltage. Det eneste du skal gøre er at afgive dit bud på kampagnesiden med dit gæt af det korrekte minut og sekund af det første mål.

 

Flere gæt – flere muligheder

Ønsker du at få flere gæt skal du først benytte det første gæt, som er gratis, som svarer som en tilmelding til kampagnen. Dernæst vil du kunne tjene flere gæt for hver € 10 (75 kroner) der omsættes på sportsbook til et minimumsodds af 1.70. Spiller du for €100 vil du optjene 10 gæt. Spil kan placeres på hvilken som helst sport, hvilket som helst marked og hvilken som helst dag, men du vil kun modtage dine gæt dagen efter dine spil er afgjort. Dine gæt vil automatisk blive opført og kan findes under kampagnesiden. Du kan maks. optjene 100 ekstra gæt per dag.

 

Bwin velkomstbonus

Kom godt i gang med at spille hos bwin.dk med gode odds og masser af lækre tilbud. Opret en konto ved idag og få mest muligt ud af oplevelsen med en velkomstbonus på op til 1000 DKK. Bwin.dk overfør en 100% startbonus på op til 1000 DKK til alle nye bruger. Opret dig i dag og sikrer dig betting bonus hos bwin.dk.

forrige artikel
Betfair: Hvem bliver den næste Premierminister i Storbritianien?
næste artikel
888sport tilbud: Danmarks næste kvalifikationskamp