nyheder

bwin Price Boost: FC Barcelona vs. Atletico Madrid

Er mesterskabet i Spanien afgjort eller ej. Et spørgsmål som mange fans i Spanien stiller sig. Uden tvivl har Real Madrid ingen ambition om at vinde titlen i år men de to hold der møder op mod hinanden på søndag er brandvarme for at gå med titlen. FC Barcelona møder Atletico Madrid. Er du på udgik efter en ny bookmaker? Gider du prøve en ny bookmaker og nyde alle fordele ved bwins Price Boost tilbud? Prøv at se nærmere på vores sammenligning af odds bonusser. Vi ser på alle bookmaker fra det danske marked og skriver detaljeres om deres tilbud, indbetalingsmåder og bonuskrav. I denne sammenhæng har Bwin lanceret et tilbud hvor du kan score ekstra gevinst hvis du satser på FC Barcelona i nævnte kamp!
 

Price boost bwin La Liga
© Bwin

 

Ekstra gevinst hos bwin.dk

Bwin som helt klar tæller vores foretrukken bookmaker har et hav af gode tilbud til både nye og eksisterende kunder, derudover mange gode odds og et seværdigt program af live sportsbegivenheder som kan ses fra hele verden på bwin.dk. I denne omgang gælder det dog Price Boost bonus på La Liga kampen mellem FC Barcelona og Atletico Madrid.
Bwin Price Boost tilbuddene er rigtige gode og altid seværdig. Opret i dag og nyd dette tilbud og alle de andre fordele som Bwin byder deres kunder. Tilbuddet gælder dog kun til nye spiller og er ikke gældende sammen med andre tilmeldingstilbud. Hvis du ikke har oprettet bruger hos bwin.dk burde du i hvert fald se nærmere på dette tilbud. Opret i dag og tag brug af dit Price Boost tilbud!
 

Odds på 5.0 fremfor 1.60!

Nye spillere kan nyde bwins Price Boost på Barcelona – Atletico Madrid, d. 04/03 kl. 16:15!
Sæt et væddemål på de eksisterende odds på en sejr til FC Barcelona, og få din ekstra gevinst i form af et FreeBet!
 
Sådan spiller du:

  1. Opret burger hos bwin.dk.
  2. Spil for maks. 100 DKK på sejr til Barca mod Atletico.
  3. Vinder FC Barcelona får du din ekstra gevinst i form af et Freebet.

Husk at kunder som indbetaler med Moneybookers/Skrill, Neteller eller PaySafe Card ikke kvalificerer sig til denne betting bonus!
Er du heller på udgik efter en seværdig velkomstbonus på op til 1000 DKK?
 

Bwin velkomstbonus

Hvis du heller vil tage brug af af bwin bonus er du velkommen til at gøre dette. Prøv din ekspertviden indenfor sportens verden og opret dig i dag. Bwin overfør en 100% startbonus på op til 1000 DKK til alle nye bruger. Opret dig i dag og sikrer dig velkomstbonus hos bwin.dk.

 

forrige artikel
100% bonus - spil Europa League hos 888sport.dk!
næste artikel
Betfair: Utrolig odds bonus spil på Liverpool vs. Porto!