nyheder

Bwin.dk: Price Boost til Manchester United vs. Brighton

Kan United vende tilbage efter et mere end overraskende exit under ugen i UEFA Champions League? I denne års, ottendedelsfinale var der slut efter at Mourinhos mandskab tabte mod Sevilla på Old Trafford. Hvad mon venter der denne weekend når oprykkerne fra Brighton gæster Manchester. Hos bwin.dk har du mulighed for at tage brug lækkert odds bonus tilbud hvis du som ny kunde spiller dit første væddemål på en sejr til United! Vent ikke længe og opret dig som ny kunde og få glade af denne dejlige bwin bonus! Hvis du stadig tvivler og ikke er overbevist om hvilken af de mange bookmaker passer bedst til dig giver dig god mening at se på vores bookmaker bonus oversigt. Her finder du alle vigtige informationer som bonuskrav, indbetalingsmuligheder og meget mere. I denne omgang vil du dog se på Price Boost bonus til kommende Manchester United kamp.
 

Bwin Price Boost United vs. Brighton
© Bwin

 

Odds bonus hvis United vinder

Til kommende Manchester United kamp på lørdag giver bwin.dk ekstra gevinster hvis hjemmeholdet vinder mod Brighton. Bwin Price Boost tilbuddene er rigtige gode og altid seværdig. Opret i dag og nyd dette tilbud og mange af de andre tilbud og kampagner som Bwin byder deres kunder. Tilbuddet gælder dog kun til nye spiller og er ikke gældende sammen med andre tilmeldingstilbud. Hvis du ikke har oprettet bruger hos bwin.dk burde du i hvert fald se nærmere på dette tilbud. I denne omgang kan du få forhøjede odds på 5.0 på en sejr til United!

Denne gangs tilbud kan virkelig anbefales varmt. Selvom man er skuffet i United lejeren er favoritrollen klar. Oprykkerne fra Brighton spiller en ok sæson men mod stjernetruppen fra United burde det være næsten umuligt at vinde. Hjemmebane fordel og lysten til revanche vil blot være 2 af faktorerne til at United med stor sikkerhed vil vinde dette Premier League opgør.
 

Sådan gør du:

  1. Opret burger hos bwin.dk.
  2. Spil for maks. 100 DKK på sejr til Manchester United mod Brighton.
  3. Vinder United får du din ekstra gevinst i form af et Freebet.

Husk at kunder som indbetaler med Moneybookers/Skrill, Neteller eller PaySafe Card ikke kvalificerer sig til denne betting bonus!
Er du heller på udgik efter en seværdig velkomstbonus på op til 1000 DKK?
 

Bwin velkomstbonus

Ovenfor nævnte tilbud er som sagt kun til nye kunder og kan ikke kombineres. Ønsker du hellere en dejlig bwin velkomstbonus er du velkommen til at bruge denne. Prøv din ekspertviden indenfor sportens verden og opret dig i dag. Bwin overfør en 100% startbonus på op til 1000 DKK til alle nye bruger. Opret dig i dag og sikrer dig velkomstbonus hos bwin.dk.

 

forrige artikel
Betsafe.dk: Gratis livebet til europæisk fodbold
næste artikel
Odds bonus hos betfair.dk - spil på top 3 fra Superligaen!